Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Krabi

Je verblijft hier een drietal nachten in je hotel dichtbij het strand. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad of je kan direct naar het strand vertrekken.

Dag 2: Chillen

Wat dacht je van een hele dag lekker chillen op het strand? Heerlijk!

Dag 3: Een dagje op stap met de kajak

‘s Ochtends haalt de gids en chauffeur je op bij het hotel om naar Baan Bor Thor te gaan.

Het gebied van Baan Bor Thor is een nationaal park met een complex systeem van rivieren, inhammen en kalkstenen grotten. Er is geen betere manier om dit gebied te verkennen dan met de kajak.

Omgeven door de verbazingwekkende natuur en beschermd door de kliffen, peddel je op de smalle rivier van de Tham Lod Nua. Je ontdekt een grote grot, die gekenmerkt wordt door  schitterende stalagmieten en stalactieten.

Verderop de rivier kom je aan de Pee Hua Toh Cave, die een honderdtal oude muurschilderingen heeft waarvan verondersteld wordt dat ze honderden jaren oud zijn. Je ziet ook wilde apen, krabben en moddervissers.

Deze kajaktocht is erg leuk en je hebt geen ervaring nodig, iedereen kan het! De kajak is geschikt voor maximaal drie personen. Je wordt begeleid door een ervaren gids, die ook kan helpen met peddelen. Lekker liggen en genieten van de prachtige omgeving is de boodschap.

In de late namiddag ga je terug naar je hotel.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 373 p.p. € 279 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten overnachting met ontbijt
  • Dagtocht met de kajak, lunch en begeleiding van Engelstalige gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis