Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Kananchaburi

Vanuit Bangkok of een andere bestemming vertrek je, samen met de gids, naar het station van Wong Wien Yai waar je de trein neemt naar Samut Sakhon. Dit wordt een heel mooie treinrit langs de onbekende plekjes van Thailand. Ter plaatse ga je de markt ontdekken. En van daaruit ga je naar de brug over de River Kwai, het oorlogsmuseum en het Thailand Burma Railway Centre.

Na de lunch maak je nog een korte treinrit op de Burma Death Railways. Deze spoorweg van 415 km is gemaakt door duizenden krijgsgevangenen die in 1943 gevangen zijn genomen en diende om mannen en materiaal naar het front in Burma te brengen waar de Japanners vochten tegen de Britten.

Daarna kom je aan in je hotel in Kanchanaburi aan de rivier.

op de boot naar de drijvende huisjes

Dag 2: Slapen in drijvende huisjes op de River Kwai

Vandaag scheep je in naar je nieuwe stek voor 1 nacht: de drijvende huisjes op de River Kwai.

Met een bootje vaar je naar de drijvende huisjes, gebouwd op een bamboevlot. Je hebt je eigen huisje met zwemsteiger en hangmat. Onze kinderen vonden het geweldig om van de raft in de rivier te springen, zich een beetje te laten meevoeren met de stroming en er dan iets verder weer op te kruipen. Zwemmen is hier zeker in orde als je een zwemvest draagt. Tijdens onze verkenning ging zelfs onze 6-jarige met papa mee in het water. Dit is een fantastische locatie om de hele dag door te brengen.

In de drijvende huisjes is geen elektriciteit, maar ze worden ‘s avonds wel verlicht door olielampen. Je sluit de dag af met een lekker diner op het terras en traditionele Mon-dansen op het podium van de junglerafts. Dit is een unieke ervaring die je niet snel vergeet.

Dag 3: Vertrek uit de drijvende huisjes

‘s Ochtends bezoek je nog de Hellfire-pass waar de krijgsgevangenen gewerkt hebben tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Na de lunch aan de Erawan-watervallen kan je ervoor kiezen om hier een paar uur te blijven. Je kinderen beleven hier zeker een geweldige namiddag. Als je wilt, kan je helemaal tot bovenaan de watervallen klimmen.

Van hieruit kan je naar de volgende bouwstenen: “Chillen op het strand in Hua Hin“, “Thaise kookles en op bezoek bij de aapjes“. Ofwel kan je naar Bangkok gaan, daar zijn de volgende bouwstenen mogelijk: “Met de fiets door Bangkok“, “de drijvende markten van Bangkok“, “ontdek Bangkok met de leukste vervoersmiddelen“.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 262 p.p.€ 197 p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen waarvan een in een mooi hotel aan de River Kwai en een in de drijvende huisjes op de Rivier.
  • Elke dag lunch, op de drijvende huisjes ook ontbijt en diner inbegrepen.
  • Alles onder begeleiding van een Engelstalige gids (dag 1 en dag 3), volledig privé voor jouw gezin. Je kan naar wens zaken afspreken met de gids.
  • Alle toegangstickets (bijv. voor de musea of nationale parken)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

Drijvende huisjes

Lodge aan het water van de River Kwai

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis