meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
het strand van Krabi

Dag 1: Aankomst Krabi

Je verblijft hier een drietal nachten in je hotel dichtbij het strand. Als je aankomt, kunnen de kinderen eerst een verfrissend duikje nemen in het zwembad of je kan direct naar het strand vertrekken.

Dag 2: Chillen

Wat dacht je van een hele dag lekker chillen op het strand? Heerlijk!

chillen en kajakken in Baan Bor Thor

Dag 3: Chillen en kajakken

Baan Bor Thor

’s Ochtends haalt de gids en chauffeur je op bij het hotel om naar Baan Bor Thor te gaan. Het gebied van Baan Bor Thor is een nationaal park met een complex systeem van rivieren, inhammen en kalkstenen grotten. Er is geen betere manier om dit gebied te verkennen dan met de kajak.

de tocht

Omgeven door de verbazingwekkende natuur en beschermd door de kliffen, peddel je op de smalle rivier van de Tham Lod Nua. Je ontdekt een grote grot, die gekenmerkt wordt door  schitterende stalagmieten en stalactieten.

Verderop de rivier kom je aan de Pee Hua Toh Cave, die een honderdtal oude muurschilderingen heeft waarvan verondersteld wordt dat ze honderden jaren oud zijn. Je ziet ook wilde apen, krabben en moddervissers.

Deze kajaktocht is erg leuk en je hebt geen ervaring nodig, iedereen kan het! De kajak is geschikt voor maximaal drie personen. Je wordt begeleid door een ervaren gids, die ook kan helpen met peddelen. Lekker liggen en genieten van de prachtige omgeving is de boodschap. In de late namiddag ga je terug naar je hotel.

Van hieruit kan je naar de volgende bouwsteen. Je kan kiezen voor “met de speedboot door Phuket” of  vliegtuig nemen naar “fietsen in Bangkok” en daar kan je de reis verder zetten naar de River Kwai “slapen op de drijvende huisjes”.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten overnachting met ontbijt
  • Dagtocht met de kajak, lunch en begeleiding van Engelstalige gids

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis