Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Chiang Rai

Na een vrij lange rit van vijf uur door de bergen kom je aan in je lodge in Chiang Rai. Maar onderweg ga je ook nog de mooie waterval “nam Tok Bua Tong” bezoeken. De waterval heeft 3 niveaus en je kunt er rustig rondlopen en heerlijk zwemmen. Fijne afwisseling met die lange rit. Ook stop je nog bij de witte tempel, een pareltje van nieuwe architectuur en eentje uit de top 10 om te zien in Thailand. Deze tempel is een hedendaagse onconventionele boeddhistische tempel in Chiang Rai, ontworpen door Chalermchai Kositpipat, een beroemde Thaise kunstenaar.

Deze lodge ligt op een heel groene locatie aan de rivier vlakbij het centrum van Chiang Rai.

 

 

Dag 2: Naar het drielandenpunt van Laos, Myanmar en Thailand

Je vertrekt na het ontbijt naar de gouden driehoek waar 3 landen samenkomen op 1 punt: Laos, Myanmar en Thailand. Je privé longtailboot wacht op jouw familie en is je vaartuig voor een leuke tocht van drie kwartier op de machtige Mekongrivier. Vanuit de boot bewonder je de gekleurde boten en vissershuisjes op de oevers van de 3 landen. 

Je gaat ook naar een uitzichtpunt waar je zicht hebt op de drie landen samen.

Dag 3: Vertrek uit Chiang Rai

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 315 p.p. € 236 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Transfer naar Chiang Rai met de gids , bezoek aan de waterval en de beroemde witte tempel
  • Uitstap naar de gouden driehoek onder leiding van de gids
  • Rondvaart op de Mekong rivier in je privé longtailboot onder leiding van de gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

Sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis