meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Na aankomst in je hotel kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden, terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad.

Op de Riksja met kinderen

Dag 2: Op de Riksja door Chiang Mai

Na het ontbijt nemen we een ‘songtaew’ naar de Worarot Market aan de rivier. Dat is een pick-up, waarin ze achterin een paar bankjes hebben toegevoegd.
Wees klaar voor kleurrijke bloemen, onbekende geuren en een drukke markt. Vanaf de markt gaan we naar Thapae Gate, één van de vier originele stadspoorten, waar we verder gaan met een riksja of een “samlor” (een driewielige riksja). Je hebt de mogelijkheid om te stoppen bij Wat Chiang Man, Wat Chedi Luang en Wat Phra Singh tijdens het fietsgedeelte. Daarna keer je terug naar je hotel.

Vervolgens kunnen jullie uitrusten in het hotel. Voor wie zin heeft: de avondmarkt is een leuke uitstap.

olifanten wassen met kinderen

Dag 3: Olifanten wassen!

Beleef een onvergetelijk avontuur en help bij het wassen van de olifanten. Je komt erg dicht bij deze wonderlijke dieren, uiteraard onder toeziend oog van een ervaren oppasser.

Dag 4: Vertrek uit Chiang Mai

Je vertrekt naar de volgende bouwsteen. Kies voor Chiang Rai en ontdek de gouden driehoek in je privé longtailboot of ga fietsen door Bangkok.

Wat is inbegrepen?

  • Halve dag in een olifantenreservaat onder begeleiding van een gids: eten geven, wassen (lunch inbegrepen)
  • Tocht door Chiang Mai met de lokale vervoersmiddelen zoals een songtaew en een riksja onder begeleiding van een gids (lunch inbegrepen).
  • 3 overnachtingen in Chang Mai met ontbijt
  • Alle transfers naar de activiteiten

sfeerbeelden van je lodge

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis