meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Relaxen en kanovaren in Khao Lak

Dag 1: Aankomst Khao Lak

Aankomst in Khao Lak en inchecken in je hotel vanaf 14:00 uur. De rest van de dag lekker genieten. Khao Lak ligt een uurtje rijden ten noorden van Phuket, en heeft een belangrijke troef in handen: prachtige en onbedorven stranden.

Khoa Lak heeft geen mega-winkelcentrum zoals Phuket of vele andere bestemmingen. Hier is het een stuk rustiger en kan je lekker ontspannen op het strand.

Relaxen en kanovaren in Khao Lak

Dag 2: Relaxen en kanovaren in Khao Lak, Phang Nga Bay

kanotocht

Je wordt opgepikt om 07:15 uur voor een dagtocht naar Phang Nga Bay Discovery en een kanotocht. Vanaf een kleine pier in het mangrovebos van Phang Nga Bay gaan we op een longtailboot naar het wereldberoemde “James Bond Island”, waar ze delen van de film “The man with the Golden Gun” hebben opgenomen, met in de hoofdrol Roger Moore. We vervolgen onze tocht naar een drijvend kanostation waar je met een gids kan genieten van een kanotocht langs prachtige mangroven en kalksteengrotten. Deze unieke eilanden zijn dan ook UNESCO werelderfgoed!

koh panyee

Daarna stoppen we bij “Koh Panyee” – een zigeunerdorp op palen – voor een Thaise lunch, voordat we teruggaan naar het vasteland. We bezoeken ook de “Suwankahuha Tempel”, een grot met een enorm Buddha standbeeld tussen langstaartige makaak-apen. Rond 17:00 uur word je terug naar je hotel gebracht.

Nang Tong Beach

Dag 3: Een dagje genieten van zon, zee en strand!

Een dagje heerlijk genieten van de prachtige stranden. Laat de kinderen zich eens goed uitleven in deze mooie omgeving.

Dag 4: Nog even genieten van Khao Lak

Nog eventjes genieten van Khao Lak om dan terug huiswaarts te keren of om te starten met de volgende bouwsteen. Van hieruit kan je een tocht maken met de “speedboat in Phuket” of “chillen en kayakken in Krabi”.

Wat is inbegrepen?

  • 3 nachten met ontbijt
  • Dagtocht met longtail boot en kano, lunch en begeleiding van Engelstalige gids

Sfeerbeelden van het hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis