meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
hotel Chiang Mai: zwembad

Dag 1: Aankomst Chiang Mai

Chiang Mai is een prachtige stad in het noorden van Thailand en is een geweldige bestemming voor gezinnen. Het heeft een rijke cultuur en geschiedenis, prachtige tempels, lekkere lokale gerechten en is gelegen in het groen tussen de hoogste bergen in Thailand.

Vandaag kan je even bekomen van de lange trip naar het noorden terwijl de kinderen zich amuseren in het zwembad. 

Dag 2: Rij zelf met een tuk tuk naar de olifanten

Klaar voor een goed gevulde dag? Je wordt afgehaald aan je hotel en krijgt eerst een gedegen opleiding in het tuk tuk-rijden. Een tuk tuk is een kleurrijke openluchttaxi op 3 wielen, typisch voor deze regio. Met de wind in de haren, rijd je door lokale dorpjes, voorbij prachtige rijstvelden en goudkleurige tempels. Boven in de bergen geniet je van prachtige vergezichten.

olifantenreservaat

Je stopt bij een olifantenreservaat en wordt zelf een echte mahout (olifantentrainer). Tijdens je opleiding tot mahout geniet je van een lokale lunch met zicht op de kudde olifanten. Je geeft de olifanten zelf eten, je maakt een wandeling met hen naar de rivier waar je de dieren helpt wassen.

boottocht op een bamboevlot

Na deze leuke ervaring vaar je per bamboevlot de Mae Wang rivier af en keer je terug met je tuk tuk. Dit is een dag vol schitterende activiteiten, de absolute favoriet van onze kinderen.

Dag 3: Op naar de volgende bouwsteen

Voor de volgende bouwsteen kies je voor Chiang Rai en ontdek je de gouden driehoek in je privé longtailboot of je gaat fietsen door Bangkok.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen met ontbijt in ****lodge
  • Een volledige dag onderweg met je eigen privé tuk tuk voor je gezin. Dit onder begeleiding van een Engelstalige gids. Inbegrepen zijn bezoeken aan tempel, fruitplukkers, bezoek aan olifantenreservaat waar je wandelt met de olifanten en ze gaat wassen in de rivier. Een riviervaart van 45 minuten op een bamboevlot. Lunch in het olifantenreservaat inbegrepen.
  • Alle transfers in een busje voor jouw gezin

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis