meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Van San Francisco via de Big Sur naar jullie ranch in Cambria

VIA DE BIG SUR van San Francisco naar Los Angeles

We laten de stad achter ons en gaan de natuur in! Maar alvorens helemaal de natuur in te duiken, kunnen jullie onderweg nog eens de sfeer opsnuiven van ‘Stanford University’ of het wereldberoemde ‘Silicon Valley’. Dat ligt zo goed als op jullie route richting zuiden. Jullie kinderen zullen zeker de grote technologiebedrijven als een Google, Apple, Facebook, en vele andere herkennen! Maak zeker ook wat tijd vrij om onderweg te stoppen in ‘Capitola Beach’, om aan het strand de vele kleuurijke huisjes te bewonderen!

Jullie cruisen vervolgens langs de prachtige “highway 1” door de onwaarschijnlijk mooie landschappen van de Californische kust richting Cambria, waar jullie overnachten op een toffe ranch, vlakbij de zee. De Big Sur is een natuurpark met adembenemend mooie uitzichten, grillige kliffen, rotsachtige kustlijnen, hoge bergtoppen en diepe dalen, met daardoor, over een lengte van 145 km, alleen maar een kronkelende autoweg. Geen verkeerslichten, geen winkels, enkel puur natuur!

Neem zeker de tijd om van dit moois te genieten en maak een stop bij de Bixby Creek Bridge, Pfeiffer Beach, Pfeiffer Big Sur State Park of de McWay Waterval, stuk voor stuk pareltjes en meer dan fotogenieke plekjes voor een paar schitterende familiekiekjes!

 

Dag 2: Van de natuur naar het mondaine Santa Barbara

De rit gaat verder naar het zuiden, naar het befaamde Santa Barbara. Het zonnige Santa Barbara met zijn vele palmbomen en laagbouw wordt ook weleens de ‘Rivièra van Amerika’ genoemd. De mooie stranden, de vele gezellige restaurantjes, de prachtige architectuur en de leuke winkels zorgen voor een hele aangemane sfeer in deze stad. Heel wat beroemdheden hebben hier dan ook hun stekje! Wie weet spotten jullie met de kinderen wel een filmster! Ideale stop om eens te chillen!

 

Dag 3: Op naar Los Angeles!

Van hieruit gaat het naar Los Angeles, de stad van de film, zonnige stranden, hollywoodsterren en nog zo veel meer! Onderweg kunnen jullie de vele chique villa’s spotten in Malibu of Santa Monica.

In Los Angeles kan je met een hele gezin een dagje amusement en fun beleven in de Universal Studios. 

Laat je verder inspireren door onze rondreizen: 14 dagen in de mooiste parken van West-USA of 17 dagen West-Usa klassieker.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis