meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Universal StudiosLos Angeles met kinderen

Dag 1: Aankomst in je hotel in Los Angeles

Vandaag kom je aan in je hotel in Los Angeles, de stad bij uitstek van de filmindustrie, Hollywood, de grote sterren, de chique villa’s, de mooie boutiques, … Slenter eens rond op de Walk of Fame en bewonder de vele sterren die aangebracht werden in de tegels van het trottoir, ter ere van een wereldberoemd persoon. Of  rij eens met de wagen door de chiquere wijken, wie weet kan je een filmster spotten!

 

Universal Studios Los Angeles

Dag 2: Fun in de Hollywood Studios

Een dagje alle remmen los in de Universal Studios Los Angeles!

Alle attracties en optredens in het park zijn gebaseerd op verschillende films en televisieprogramma’s. Heel veel afwisseling, voor groot en klein, en iedereen zal wel iets van zijn favoriete film of serie herkennen. Het park is opgebouwd uit zeven themagebieden, allemaal gelegen rond een grote lagune. De lagune vormt het centrale punt, waar regelmatig een 15 minuten durende vuurwerkshow wordt gegeven.

Dag 3: Vertrek uit de stad van de film: Los Angeles

Na een bezoek aan Los Angeles, één van de grootste steden van California, gaan we verder naar ons volgend avontuur! Je kan verder naar San Francisco, voor onder andere een bezoek aan Alcatraz of een trip met de Segway. Of je gaat richting Las Vegas of Death Valley.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis