meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in het groene Yosemite National Park

Je komt aan in Yosemite National Park, een park vol granieten bergen, watervallen en torenhoge sequoia’s. Wie vanuit San Francisco komt doet zijn intrede in het park via het uitzichtpunt “Tunnel View”, waar je als het ware dwars door de vallei kijkt.

Dag 2: Yosemite National Park: een zee van groen en graniet

Yosemite is een paradijs voor natuurliefhebbers, wandelaars en klimmers. De watervallen klateren om je oren. Een absolute aanrader is de Mist Trail. Een wandelpad en talloze granieten traptreden brengen je naar de top van Vernal Fall. Dit is een wandeling van om en bij de 4 km (heen en terug). De kinderen zullen de klim heel leuk vinden en bij warm weer zorgen de vele spetters voor een aangename afkoeling.

Ook de Yosemite Falls trekken heel wat bezoekers. De 740 meter hoge waterval is tien keer hoger dan de Niagara Falls!

Met de wagen

Volg met de wagen tijdens de zomer de prachtige Tioga Road. Onderweg maakt de groene vegetatie plaats voor kaal graniet, met hier en daar een meer of weide. De Tioga Pass ligt op 3031 meter. Maak zeker eens een stop bij het Tenaya Lake en laat de kinderen een duik nemen in het verfrissende water.

 

Dag 3: Vertrek uit Yosemite National Park

Na de vele indrukwekkende watervallen, het rustgevende groen van de vele bossen en de ruwe granietrotsen, reizen we vandaag verder. Richting San Francisco waar je Alcatraz kan bezoeken of de stad kan verkennen met een Segway. Je kan van hieruit ook doorrijden naar Death Valley.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen

De prijzen van 2020 moeten nog op de website gezet worden. Maar stuur gerust naar ons je bouwstenen door en wij maken voor jou de offerte klaar.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u-je de reis boekt.

sfeerbeelden van je lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis