Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Knysna

Je komt aan in je lodge die gelegen is op Leasure Island, een eiland vlakbij Knysna. Leisure Island is een geweldige keuze voor reizigers die houden van strandwandelingen en rust. Zo is er Bollard Bay, een heel kindvriendelijk strand op Leasure Island. Het is gelegen in de lagune, het water is dus zeer veilig om te zwemmen. Je vindt het aan de zuidelijke kant van het eiland. Ook het strand van Buffels Bay is heel fijn en rustig voor families met kinderen.

Dag 2: Op bezoek bij de Xhosa

De Xhosa-bevolking leeft in het Knysna-township. Op een tour van zo’n 2 à 3 uur ga je op bezoek bij de Xhosa-bevolking. Je gaat naar een township en krijgt informatie over het leven daar. Je ontdekt er hoe het gesteld is met de huisvesting, het onderwijs en de gezondheidszorg. Maar je maakt ook kennis met de kleine ondernemingen in scheepscontainers. 

 vinden deze tour ook heel tof omdat je een kleuterschooltje bezoekt, taalles volgt, zingt, drumt en meer van dat.

Wil je liever oesters proeven en een tocht maken in de lagune, kies dan de bouwsteen: “Proef lekkere oesters in Knysna”.

Dag 3: Vertrek Knysna

Vanuit Knysna kan je gemakkelijk naar Oudtshoorn rijden om de leuke bouwsteen “Logeren op de struisvogelboerderij” te ontdekken.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 154 p.p. € 115 p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Op bezoek bij de Xhosa bevolking onder leiding van een gids.

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis