meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
magnifiek zwembad in lodge

Dag 1: Aankomst Oudtshoorn op de struisvogelboerderij

Je verblijft op een prachtige plaats. Je kan genieten van weidse vergezichten op de schitterende Swartberg-bergen. Die veranderen namelijk elk uur van kleur. Je kan in deze lodge echt genieten. Er is namelijk een zwembad en een heerlijk diner in het restaurant. Ook in het water en aan tafel heb je een magnifiek zicht.

struisvogelboerderij: knuffelen met een struisvogel

Dag 2: Op stap naar de Cango-grotten en de struisvogelboerderij

De Cango-grotten behoren tot de grootste stalagmietengrotten in de wereld. Sommige van deze zandsteenformaties zijn prachtig en kleurrijk verlicht. Je boekt via ons een speciale tour met een avontuurlijk tintje van zo’n 1,5 uur. Als echte speleologen moeten jullie wel eens kruipen door kleine openingen. Dat is voor kinderen echter een hele leuke ervaring.

Op weg van de Cango-grotten en naar je lodge, kom je voorbij de struisvogelboerderij. Daar plannen wij dan ook een bezoek in. Kinderen mogen er de dieren eten geven, op een ei van een struisvogel staan en veel meer. Ze ontdekken er hoe grappig deze dieren wel zijn. Er zijn verschillende bezoeken van een uurtje per dag, bovendien helemaal afgestemd op de kinderen.

Tip:

Vergeet ’s avonds niet te genieten van een lekkere struisvogelsteak in de lodge.

Dag 3: Vertrek uit Oudtshoorn

Van hieruit kun je de tuinroute verderzetten naar bijvoorbeeld Swellendam met het Bontebok Nationaal Park. Dat is immers een ideale tussenstop voor je verder rijdt naar de wijnstreek van Stellenbosch en Franschhoek.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Tickets toegang Cango grotten
  • Tickets bezoek aan de struisvogelboerderij

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis