Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Oudtshoorn op de struisvogelboerderij

Je verblijft op een prachtige plaats met weidse vergezichten op de schitterende Swartberg-bergen die elk uur veranderen van kleur. Je kan in deze lodge echt genieten met een zwembad en een heerlijk diner in het restaurant. Ook in het water en aan tafel heb je een magnifiek zicht.

Dag 2: Op stap naar de Cango-grotten en de struisvogelboerderij

De Cango-grotten behoren tot de grootste stalagmietengrotten in de wereld. Sommige van deze zandsteenformaties zijn prachtig en kleurrijk verlicht. Je boekt via ons een speciale tour met een avontuurlijk tintje van zo’n 1,5 uur. Als echte speleologen moeten jullie wel eens kruipen door kleine openingen en dat is voor kinderen een hele leuke ervaring.

Op weg van de Cango-grotten en naar je lodge, kom je voorbij de struisvogelboerderij waar wij een bezoek plannen. Kinderen mogen er de dieren eten geven, op een ei van een struisvogel staan en meer van dat. Ze ontdekken er hoe grappig deze dieren wel zijn. Er zijn verschillende bezoeken van een uurtje per dag, helemaal afgestemd op de kinderen.

Vergeet ‘s avonds niet te genieten van een lekkere struisvogelsteak in de lodge.

Dag 3: Vertrek uit Oudtshoorn

Van hieruit kun je de tuinroute verderzetten naar Swellendam met het Bontebok Nationaal Park. Dat is een ideale tussenstop voor je verder rijdt naar de wijnstreek van Stellenbosch en Franschhoek.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 99 p.p. € 74 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Tickets toegang Cango grotten
  • Tickets bezoek aan de struisvogelboerderij

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen.Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis