meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Leasure Island

Dag 1: Aankomst Knysna

Je komt aan in je lodge die gelegen is op Leasure Island. Dit is een eiland vlakbij Knysna. Leisure Island is een geweldige keuze voor reizigers die houden van strandwandelingen en rust. Zo is er Bollard Bay, een heel kindvriendelijk strand op het eiland. Het is gelegen in de lagune, het water is daardoor dus zeer veilig om te zwemmen. Je vindt het aan de zuidelijke kant van het eiland. Daarnaast is er het strand van Buffels Bay. Daar is het heel fijn en rustig voor families met kinderen.

Dag 2: Op bezoek bij de Xhosa-bevolking

De Xhosa-bevolking leeft in het Knysna-township. Leer de Xhosa-bevolking kennen op een tour van zo’n 2 à 3 uur. Je gaat naar een township en krijgt informatie over het leven daar. Daarnaast ontdek je er hoe het gesteld is met de huisvesting, het onderwijs en de gezondheidszorg. Vervolgens maak je ook kennis met de kleine ondernemingen in scheepscontainers. 

Samenvattend vinden wij deze tour heel tof omdat je een kleuterschooltje bezoekt, taalles volgt, zingt, drumt en meer.

Of

Wil je liever oesters proeven en een tocht maken in de lagune, kies dan de bouwsteen: “Proef lekkere oesters in Knysna”.

Dag 3: Vertrek Knysna

Vanuit Knysna kan je gemakkelijk naar Oudtshoorn rijden. Daar is er de leuke bouwsteen “Logeren op de struisvogelboerderij” .

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Op bezoek bij de Xhosa bevolking onder leiding van een gids.

 

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis