meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Leasure Island

Dag 1: Aankomst Knysna

Je komt toe in Knysna, een charmante kustplaats aan de prachtige Garden Route in Zuid-Afrika en een geweldige bestemming om te bezoeken met kinderen. Knysna staat bekend om zijn spectaculaire lagune, omgeven door weelderige bossen en indrukwekkende heuvels. Op Leisure Island kan je in alle rust prachtige strandwandelingen maken. Zo is er Bollard Bay, een heel kindvriendelijk strand op het eiland. Het is gelegen in de lagune, het water is daardoor dus zeer veilig om te zwemmen. Je vindt het aan de zuidelijke kant van het eiland. Daarnaast is er het strand van Buffels Bay wat ook heel fijn en rustig is. In het hart van Knysna ligt het Waterfront, een levendige kade met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

Hier overnachten jullie in een heel unieke accommodatie: ontdek de magie van een twee dagen durende vakantie op je eigen boothuis! Stap aan boord en laat je meeslepen door de pracht van Knysna’s betoverende lagune. Eerst krijgen jullie uitgebreide informatie over hoe je de boot moet besturen en alles wat je moet weten om veilig en plezierig te varen. Daarna tijd om de trossen los te gooien, goeie vaart!

Dag 2: Boot, jeep en hike avontuur in Featherbed Nature Reserve

Maak jullie klaar voor een geweldig familie-avontuur op en rond het Featherbed Nature Reserve! Eerst stappen jullie op de veerboot voor een tocht van 25 minuten over de Knysna lagune naar de westelijke Head-klif. Daarna springen jullie in een 4×4 naar het Featherbed natuurreservaat en stoppen jullie onderweg bij enkele instagramwaardige uitkijkpunten. Jullie enthousiaste gids deelt intussen allerlei interessante weetjes over de lokale fauna en flora. Daarna maken jullie een leuke hike van 2,5km door het kust-en fynbos om oude zeegrotten te zien (optioneel). Nadien genieten jullie van een heerlijke lunch onder de schaduw van enkele gigantische Melkhoutbomen in een leuk buffetrestaurant.

Dag 3: Vertrek uit Knysna

Vandaag kan je nog een leuke strandwandeling doen. Daarna vertrek je uit Knysna. Je kan doorrijden naar Oudtshoorn om de bouwsteen “Logeren op de struisvogelboerderij” te ontdekken.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Boot, jeep en hike avontuur in Featherbed Nature Reserve

sfeerbeelden van de lodge

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis