meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Durban

Durban ligt aan de rand van een weelderige tropische kuststreek met suikerplantages. Maar je vindt hier ook een heel aantrekkelijk strand. In de stad wonen veel Indiërs, je kan er dus lekkere curry’s eten. Durban biedt kosmopolitische restaurants met een fusie van de Afrikaanse en de Aziatische keuken. Verder vind je hier art deco, koloniale architectuur en een heerlijk subtropisch klimaat.

En niet te vergeten: Durban is een echt surfersparadijs met een echte surferscultuur. Denk aan graffitischilderijen, surfersmerken in de winkels en Gunston 500, een jaarlijks groot surfevenement.

Zonsondergang in Durban op strand

Dag 2: Op het strand

Vakantie is doen wat je echt leuk vindt. Relaxen of actief zijn? Aan jouw de keuze. Vandaag kan je chillen of surfen aan zee in Durban.

Als beginneling ga je best naar South Beach en Addington. Heb je al wat ervaring, dan raden we New Pier, Snake Park en North Beach aan. Cave Rock is voor de die-hard surfers. Dit is een wereldberoemde surfplek. De beste periode om te surfen loopt van april tot augustus. Je trekt er best ’s ochtends op uit.

Dag 3: Vertrek uit Durban

Vandaag is het gedaan met chillen en surfen en ga je terug verder.  Ofwel ga je voor de bouwsteen “Zippen tussen de Drakensbergen”, ofwel ga je verder naar de tuinroute in het zuiden via Port Elisabeth. Daarvoor kan je een lokale vlucht boeken.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt

SFeerbeelden van de lodge

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis