Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Drakensbergen

Van zodra je aankomt in Drakensbergen kan je meteen geniet van de adembenemende omgeving. Ga wandelen en geniet van de vele panorama’s onderweg. Verblijven doe je in een prachtige lodge met een heerlijk zwembad en onwaarschijnlijk mooi uitzicht.

Dag 2: Zoeven door Drakensbergen met de zipline

“Zoeven door de Drakensbergen” is een bijzonder, 3 tot 4 uur durend eco-avontuur in het inheemse Blue Grotto Woud in de Centrale Drakensbergen. Jullie glijden van platform naar platform. Intussen genieten jullie van het uitzicht op de Drakensbergen, watervallen en rivieren is adembenemend. Probeer zeker ook de meer dan 100 vogelsoorten te spotten die hier leven. Kriebels in de buik zijn gegarandeerd: door het zippen over de valleien én door de indrukwekkende vergezichten.

 

 

Dag 3: Vertrek uit Drakensbergen

Als je terugrijdt naar Durban kun je de vlucht nemen naar Port Elisabeth en daar de tuinroute starten met de bouwsteen “Zag je ooit al zoveel olifanten?”“Proef lekkere oesters in Knysna” of “Beleef een leuke dag met de Xhosa-bevolking”.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 107 p.p. € 80 p.p.

Wat is inbegrepen?

    • 2 Overnachtingen (met ontbijt)
    • Het eco- avontuur van 3-4 uur met de zipline voor de hele familie

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

 

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis