Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in White River

Je verblijft in een heerlijke lodge dichtbij White River. Vandaag heb je waarschijnlijk een lange rit achter de boeg en kun je lekker genieten van deze mooie plek. Terwijl de kinderen zich uitleven in het zwembad, geniet jij vanop je terras van het panoramisch uitzicht over valleien en bergen. Dit is echt een heerlijke plek om te vertoeven !

Dag 2: Panoramaroute

Het landschap van gisteren heeft plaatsgemaakt voor indrukwekkende rotsformaties, diepe groene canyons, watervallen en mooie vergezichten. Met kinderen is het fijn om het rustig aan te doen en vandaag alle tijd te nemen voor de panoramaroute. Hier zie je het ene natuurwonder na het andere. Met wat geluk is het weer helder en geniet je van een prachtig uitzicht bij Gods Window. Tussendoor kunnen de kinderen in het water plonsen bij de Bourke’s Luck Potholes. Check zeker ook de Blyderivier met zijn diepe kloof van wel 700 meter, uitgesleten in het landschap.

Dag 3: De echte safari begint!

Vandaag verken je het Kruger Park, een natuurgebied van maar liefst 19.633 vierkante kilometer. Het park is 360 kilometer lang en gemiddeld 60 kilometer breed. Het wordt echt beschouwd als een van de mooiste ter wereld met zijn indrukwekkende fauna en flora. Maak je klaar voor de Big Five met zo’n 8.000 olifanten, 1.600 leeuwen, 800 luipaarden, 15.000 buffels en 2.000 neushoorns.

 

Dag 4: Vertrek uit White River

Vandaag vertrek je uit dit prachtige oord. Op naar Swaziland waar je de bouwsteen: “Ontmoet de Zoeloes in Swaziland” kunt reserveren.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 371 p.p.€ 279 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis