meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
panoramisch uitzicht over valleien en bergen

Dag 1: Aankomst in White River of Hazyview

Je verblijft in een heerlijke lodge dichtbij White River of Hazyview. Vandaag heb je waarschijnlijk een lange rit achter de boeg. Daarom kun je nu lekker genieten van deze mooie plek. Terwijl de kinderen zich uitleven in het zwembad, geniet jij vanop je terras van het panoramisch uitzicht over valleien en bergen.

panoramaroute in Zuid-Afrika met de kinderen

Dag 2: Panoramaroute

Het landschap van gisteren heeft plaatsgemaakt voor indrukwekkende rotsformaties, diepe groene canyons, watervallen en mooie vergezichten. Met kinderen is het fijn om het rustig aan te doen en vandaag alle tijd te nemen voor de panoramaroute. Hier zie je namelijk het ene natuurwonder na het andere. Met wat geluk is het weer helder en geniet je van een prachtig uitzicht bij Gods Window.

Tip:

Tussendoor kunnen de kinderen in het water pootjebaden bij de Bourke’s Luck Potholes. Check zeker ook de Blyderivier met zijn diepe kloof van wel 700 meter, uitgesleten in het landschap.

De echte safari kan beginnen, wilde dieren

Dag 3: Op safari!

De echte safari kan beginnen vandaag! Je kunt daarnaast kiezen om ook 1 nachtje te verblijven middenin het Kruger park. Daar is er een luxetententenkamp. Dat is immers een hele beleving voor de kinderen. Je hebt er alle faciliteiten in de tent en bovendien ook een mooi zwembad en restaurant.

Kruger park

Je verkent het Kruger Park, een natuurgebied van maar liefst 19.633 vierkante kilometer. Het park is 360 kilometer lang en gemiddeld 60 kilometer breed. Bovendien wordt het beschouwd als een van de mooiste ter wereld met zijn indrukwekkende fauna en flora. Maak je klaar voor de Big Five met zo’n 8.000 olifanten, 1.600 leeuwen, 800 luipaarden, 15.000 buffels en 2.000 neushoorns.

Extra:

Je kunt ook altijd een “game drive” boeken bij ons samen met een ranger. Deze laat je alle verborgen plekjes zien van het park.

 

Wij zijn zo om 5u opgestaan om te vertrekken met de ranger voor een ochtend game drive. Je kunt ook gerust een namiddag game drive boeken.

 

Dag 4: Vertrek uit het Krugerpark

Vandaag vertrek je uit dit prachtige oord. Op naar Swaziland waar je de bouwsteen: “Ontmoet de Swazi in Swaziland” kunt reserveren.

Wat is inbegrepen?

  • 3 overnachtingen (in vol pension: alle maaltijden zijn inbegrepen)

sfeerbeelden van de lodges

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis