meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Lodge in Swaziland

Dag 1: Aankomst in Swaziland

Vandaag kom ja aan in je lodge in Swaziland. Neem de tijd om te relaxen met de kinderen en geniet van jullie avond!

Mountainbikes

Dag 2: Op mountainbike avontuur!

Vandaag ga je mountainbiken in een wildreservaat in Swaziland. Start de dag met een stevig ontbijt. Vervolgens worden jullie in een wildreservaat verwacht voor de mountainbiketocht. Deze zal ongeveer 2 uur duren (+- 10 km). Bij aankomst kiest de ranger samen met jullie eerst de gepaste mountainbike uit. Vervolgens nog een helm nemen, en dan offroad het park in!

De tocht

Je fietst door een adembenemend mooi landschap. Dit tussen de wilde dieren, geen carnivoren weliswaar. Je ziet er bijvoorbeeld; zebra’s, wildebeest, impala’s, aapjes enzovoort. Je kan die immers allemaal van dichtbij spotten. Onderweg stop je regelmatig en geeft de ranger je meer uitleg over de dieren, de omgeving en de natuur. Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende tijd om schitterende foto’s te maken!

Na een enerzijds inspannende, maar anderzijds heel ontspannende trip, keer je terug naar het startpunt. In de namiddag kan je nagenieten aan het zwembad.

Enkele sfeerfoto’s
Mountainbiken in een wildreservaat in Swaziland

Dag 3: Op naar de volgende ervaring

Na het ontbijt gaat de reis verder naar één van volgende bouwstenen. Je kan kiesen voor: De echte safari kan beginnen! of Ontmoet de Swazi in Swaziland. Daarnaast ook Varen tussen de nijlpaarden en de krokodillen of Zwarte en witte neushoorns spotten in Hluhluwe.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen (inclusief ontbijt)
  • Mountainbiketocht voor de hele familie, inclusief materiaal (mogelijk voor kinderen vanaf 4 jaar)

SFEERBEELDEN VAN HET HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis