meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Houtbay

Vandaag kom je toe in een heerlijke lodge in de buurt van Houtbaai. Geniet van het spectaculaire uitzicht op de bergen terwijl je een frisse duik neemt in het zwembad.

Houtbaai is een prachtige kustplaats gelegen aan de westelijke kant van Kaapstad bekend om zijn pittoreske en kindvriendelijke stranden. Een geweldige plek om even helemaal tot rust te komen met gans het gezin.

Dag 2: Kajakken tussen de pinguins

Maak jullie klaar voor een supertof familie-avontuur want jullie gaan kajakken tussen de pinguïns!

Jullie vertrekken vanuit Simon’s Town waar jullie samen met de kinderen ontspannen peddelen in de zee met spectaculaire uitzichten op de kustlijn. Jullie doen dit natuurlijk niet alleen maar in het gezelschap van een ervaren gids. Jullie passeren de pinguïnkolonie die leeft in het turquoise water aan Boulders Beach. Zalig om vanuit jullie kajak deze pinguïns in hun natuurlijke habitat te spotten. Daarna kajakken jullie verder op zee waar er altijd een kans is dat zeehonden, dolfijnen – en zelfs een walvis – je onderweg bezoeken.

Zeekajakken is een leuke en actieve manier om het zeeleven en de majestueuze zeekliffen en omringende bergen te ervaren terwijl je samen met het gezin over het water glijdt.

 

Houtbaai met kinderen

Dag 3: Vertrek uit Houtbaai

Vandag verlaat je Houtbaai en trek je verder met de kinderen naar de volgende bouwsteen.

Ga ziplinen over de Elgin valleifietsen door de wijngaarden in Stellenbosch of ga sightseeing in Kaapstad vanuit de zijspan van een moto!

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Zeekajaktour met gans het gezin

 

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis