Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Plettenberg baai

Je komt aan in een lodge in de prachtige Plettenberg Baai. Dit lijkt wel het ideale vakantieoord met de combinatie van bergen, zand en kristalblauw zeewater. Je kan lekker op het strand uitrusten na de prachtige wandelingen en andere activiteiten.

Dag 2: Klaar voor de tocht?

Met een tocht per kajak over de Storms River van zo’n twee tot drie uur ervaar je het beste dat Tsitsikamma te bieden heeft. Je kan de Storms River Gorge onderzoeken. Hier vind je diepe poelen en grotten en oeroude bossen. Geen nood: dit is een kindvriendelijke en gemakkelijke tocht.

Vooral het “cliffdiven” (springen van de rotsen) onder begeleiding van de gidsen had succes bij onze kinderen. Zelf onze 7-jarige zoon Wolf waagde een sprong en amuseerde zich heerlijk.

Dag 3: Vertrek Tsitsikamma Park

Vandaag vertrek je uit Plettenberg Baai. Je kan nog een mooie wandeling maken voor het vertrek en dan verder naar Knysna om te drummen, te zingen en thee te drinken bij de lokale bevolking.

 

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 114 p.p. € 86 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt in Plettenberg Baai
  • De 3 uur durende tocht op Storms river per kayak onder begeleiding van een gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis