Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Knysna

Je komt aan in je lodge die gelegen is op Leasure Island, een eiland vlakbij Knysna. Leisure Island is een geweldige keuze voor reizigers die houden van strandwandelingen en rust. Zo is er Bollard Bay, een heel kindvriendelijk strand op Leasure Island. Het is gelegen in de lagune, het water is dus zeer veilig om te zwemmen. Je vindt het aan de zuidelijke kant van het eiland. Ook het strand van Buffels Bay is heel fijn en rustig voor families met kinderen.

Dag 2: Lekkere oesters proeven !

De kustplaats Knysna en oesters gaan samen zoals champagne en kaviaar, zee en lucht, zomerbries en fris bier, …

Oesters proeven doe je in Knysna in stijl. Je vaart mee met een oesterboot waarop je alles leert over een van ‘s werelds meest geliefde delicatessen. Je proeft het verschil tussen wilde en gekweekte oesters terwijl je de lagune doorkruist. Stel vragen, maak foto’s, prikkel je smaakpapillen aan boord van de “Oesterboot” met een kleine groep gasten. Je proeft de oesters in combinatie met een heerlijke lokale witte wijn.

Dag 3: Vertrek uit Knysna

Als je – na een leuke strandwandeling – vertrekt uit Knysna, kan je doorrijden naar Oudtshoorn om de bouwsteen “Logeren op de struisvogelboerderij” te ontdekken.

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 174 p.p. € 130 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Tocht op de oesterboot

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis