meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Leasure Island

Dag 1: Aankomst Knysna

Je komt aan in je lodge die gelegen is op Leasure Island. Dit is een eiland vlakbij Knysna. Leisure Island is een geweldige keuze voor reizigers die houden van strandwandelingen en rust. Zo is er Bollard Bay, een heel kindvriendelijk strand op het eiland. Het is gelegen in de lagune, het water is daardoor dus zeer veilig om te zwemmen. Je vindt het aan de zuidelijke kant van het eiland. Daarnaast is er het strand van Buffels Bay. Daar is het heel fijn en rustig voor families met kinderen.

Dag 2: Oesters proeven in Knysna in stijl

Vandaag proef je lekkere oesters in Knysna. De kustplaats Knysna en oesters passen samen zoals champagne en kaviaar, zee en lucht, zomerbries en fris bier. Oesters proeven doe je in Knysna in stijl.

Oesterboot

Je vaart met een oesterboot waar je alles leert over één van ’s werelds meest geliefde delicatessen. Je proeft het verschil tussen wilde en gekweekte oesters terwijl je de lagune doorkruist. Stel vragen, maak foto’s, prikkel je smaakpapillen aan boord van de “Oesterboot” met een kleine groep gasten. Je proeft de oesters in combinatie met een heerlijke lokale witte wijn.

Dag 3: Vertrek uit Knysna

Vervolgens kan je een leuke strandwandeling gaan doen. Hierna vertrek je uit Knysna. Je kan doorrijden naar Oudtshoorn om de bouwsteen “Logeren op de struisvogelboerderij” te ontdekken.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Tocht op de oesterboot

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis