Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Strand van Plettenberg baai

Dag 1: Aankomst Plettenberg baai

Je komt aan in een lodge in de prachtige Plettenberg Baai. Dit lijkt wel het ideale vakantieoord met de combinatie van bergen, zand en kristalblauw zeewater. Je kan lekker op het strand uitrusten na de prachtige wandelingen en andere activiteiten.

tocht over de Storms River

Dag 2: Klaar voor de tocht?

Vandaag ga je kajakken tussen hoge rotsen. Tijdens deze tocht over de Storms River ervaar je het beste dat Tsitsikamma te bieden heeft. De tocht duurt zo’n twee tot drie uur. Je kan de Storms River Gorge onderzoeken. Hier vind je diepe poelen en grotten en oeroude bossen. Geen paniek: dit is een kindvriendelijke en gemakkelijke tocht.

Vooral het “cliffdiven” (springen van de rotsen) onder begeleiding van de gidsen had succes bij onze kinderen. Zelf onze 7-jarige zoon Wolf waagde een sprong en amuseerde zich heerlijk.

Dag 3: Vertrek Tsitsikamma Park

Vandaag vertrek je uit Plettenberg Baai. Je kan nog een mooie wandeling maken voor het vertrek. Vervolgens kan je verder naar Knysna om te drummen, te zingen en thee te drinken bij de lokale bevolking.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 114 p.p.€ 86 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt in Plettenberg Baai
  • De 3 uur durende tocht op Storms river per kayak onder begeleiding van een gids

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis