meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Swellendam

Vandaag maak je een tussenstop in een schapen- en struisvogelboerderij. Heidelberg is een leuk plaatsje in de Westkaap. Het ligt in een prachtig groene vallei aan de voet van de Langenberg Mountains en is een kleine oase op zich! Je verblijft er op een mooie boerderij, prachtig gelegen en met panoramisch uitzicht.

Op de boerderij geniet je van zelfbereide gerechten met de nadruk op de lokale keuken. Dit is echt pure ontspanning: maak een wandeling over het terrein, help op de boerderij of relax bij het buitenzwembad.

Elke ochtend kan je deelnemen aan de plaatselijke Olympiade: Hoe lang kan je met een been blijven staan op een struisvogelei. Momenteel is het record 3 minuten en 47 seconden. Verbreek jij het?

In de buurt is nog heel wat moois te zien. Het natuurreservaat Grootvadersbosch ligt 15 kilometer verder en het Nationaal park Bontebok ligt op 50 minuten rijden van de boerderij.

Dag 2: Vertrek Swellendam

RONDLEIDING OP DE BOERDERIJ

Na het smullen van een vers landelijk ontbijt krijg je een uitgebreide rondleiding op de boerderij. Boer John neemt jullie mee langs alle interessante plekjes op de boerderij en vertelt intussen enthousiast over het boerenleven in Zuid-Afrika. Leuke weetjes en dierenplezier verzekerd!

Daarna rijd je door naar Stellenbosch voor de bouwsteen “Proef de lekkerste druivensapjes (en wijn voor de ouders)”.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting en ontbijt

sfeerbeelden van de lodge

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis