meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Swellendam

Vandaag maak je een tussenstop in een schapen- en struisvogelboerderij. Heidelberg is een leuk plaatsje in de Westkaap. Het ligt in een prachtig groene vallei aan de voet van de Langenberg Mountains en is een kleine oase op zich! Je verblijft er op een mooie boerderij, prachtig gelegen en met panoramisch uitzicht.

Op de boerderij geniet je van een landelijk ontbijt en zelfbereide gerechten met de nadruk op de lokale keuken. Dit is echt pure ontspanning: maak een wandeling over het terrein, help op de boerderij of relax bij het buitenzwembad.

Elke ochtend kan je deelnemen aan de plaatselijke Olympiade: Hoe lang kan je met een been blijven staan op een struisvogelei. Momenteel is het record 3 minuten en 47 seconden. Verbreek jij het?

In de buurt is nog heel wat moois te zien. Het natuurreservaat Grootvadersbosch ligt 15 kilometer verder en het Nationaal park Bontebok ligt op 50 minuten rijden van de boerderij.

Dag 2: Vertrek Swellendam

Maak deze ochtend nog een gamedrive in Bontebok National Park. Daarna rijd je door naar Stellenbosch voor de bouwsteen “Proef de lekkerste druivensapjes (en wijn voor de ouders)”.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 29 p.p.€ 22 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting en ontbijt

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis