Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Kaapstad

Je komt aan in je lodge. Kaapstad hoeft weinig introductie: het is een combinatie van bergen, zee en wijngaarden waar iedereen van houdt. Dit is een stad met twee gezichten: Europees en Afrikaans. Ondanks de contrasten is Kaapstad een veilige en ontspannen stad, die je zeker niet mag overslaan. Als je er bent, passeer dan zeker in Den Anker. In dit Belgisch restaurant aan het Victoria & Alfred Waterfront kan je heel lekker eten. Je hebt er ook een schitterend uitzicht op de Tafelberg.

De Tafelberg is waarschijnlijk het meest karakteristieke en meest bekende punt van Kaapstad. Zijn vlakke top heeft een oppervlakte van bijna 3 vierkante km en biedt schitterende uitzichten over de stad.

Dag 2: Op de supersteps!

Maak je klaar voor een 5 kilometer lange offroadroute van Signal Hill naar de Bo-Kaap. Ben je afgedaald langs dit spoor, dan wacht een laatste afdaling over een smal pad van dé benchmark van Kaapstad: de Tafelberg. Supersteps zijn uiteraard niet gemotoriseerd, dit is dus een duurzame tocht.

Afdalen op supersteps gaat zeker niet te snel en is haalbaar voor iedereen. Jongere kinderen gaan bij de volwassenen op de step. Dit is de favoriete activiteit van onze 14-jarige zoon Joran.

Dag 3: Vertrek uit Kaapstad

Je laatste dag in de regio kan je zeker nog benutten om Boulders Beach te bezoeken. Ga zeker de pinguïnkolonie bekijken. De dieren leven hier omwille van de overvloed aan vis in deze baai. Je ziet hier pinguïns nesten bouwen, op hun eieren zitten of rondhossen en zwemmen in zee. Dit is echt een leuk spektakel dat door kinderen van alle leeftijden gesmaakt wordt.

 

Comfort Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 174 p.p. € 130 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • De supersteps tour onder begeleiding van een gids met materiaal en transfers inbegrepen naar boven.

 

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

sfeerbeelden van de lodge

 

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis