meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Geld uit Swaziland

Dag 1: Aankomst Eswatini

Bezoek nog een tweede land tijdens je Zuid-Afrikareis. Een van de kleinste landen op het zuidelijk halfrond is tegelijk ook een van de grootste in zijn culturele diversiteit. Swaziland is een van de laatste ware monarchieën van Afrika.

de bevolking

Kenmerkend voor de inwoners is hun open vriendelijkheid en constante  glimlach. De schoonheid van het Koninkrijk Swaziland bestaat dan ook vooral uit de warmte van de mensen en de sterke culturele wortels. Dat uiten ze op verschillende manieren: enerzijds in hun dans en anderzijds in hun kunst.

Ontmoet de Swazi in Swaziland

Dag 2: Word een echte Swazi

De meest bijzondere trip is zonder twijfel een culturele dagtrip die jouw gezin inzicht biedt in het leven en de cultuur van de Swazi. Het is meteen ook een zeldzame gelegenheid om het landelijke leven van de Swazi te ontdekken. Je brengt een bezoek aan een school of een weeshuis, families die in de traditionele hofstedes wonen en handwerkslieden die getraind zijn in de Swazi-traditie. Tijdens de lunch met organische producten uit de omgeving, leer je de Swazi-keuken kennen. De tour duurt ongeveer 4 uur.

 

Dag 3: Vertrek Eswatini

Van hieruit kan je rijden naar St. Lucia om de bouwsteen “Tussen nijlpaarden en krokodillen” te ontdekken.

WAT IS INBEGREPEN?

  • 2 overnachtingen + ontbijt
  • culturele dagtrip : word een Swazi voor één dag met lunch

 sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis