meta_pixel
Van dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
krokodillen in Zuid-afrika

Dag 1: Aankomst St. Lucia

Nijlpaarden en krokodillen zijn de buren van de bewoners van het dorpje St. Lucia. Dat ligt in het uiterste zuiden van het Greater St. Lucia Wetland Park, omgedoopt tot St. Lucia iSimangaliso Wetland Park. Dat daarnaast grenst aan de Indische Oceaan. De nijlpaarden en krokodillen leven in een grote lagune aan de westkant van het dorp. Daar worden elke dag boottochten georganiseerd. De lagune staat in verbinding met de oceaan en vormt de voeding voor het hele iSimangaliso Wetland Park. Het dorp is echter alleen bereikbaar via een brug over deze lagune.

St. lucia

St. Lucia kan dienen als uitstekende uitvalsbasis voor uitstapjes van enkele dagen. In de omgeving kan je er enerzijds zwemmen en snorkelen in Cape Vidal. Anderzijds safari’s doen in het Umfolozi/Hluhluwe park. Dit is bovendien bekend voor zijn neushoorns. Verder kan je een nachtsafari in het iSimangaliso Wetland Park doen. Ten slotte kan je paardrijden langs de kust.

Kosi Bay Nature Reserve

Kosi Bay Nature Reserve maakt deel uit van het park. Dit bedekt een gebied van stranden, mangrovebossen en meren. Hier kunnen kinderen bijvoorbeeld snorkelen in kristalhelder water of een boottochtje maken. Verder kunnen ze ook een van de vele wandelpaden volgen. Terwijl kunnen ze een praatje maken met de lokale Tsonga-vissers terwijl ze hun netten verzamelen in de riviermonding.

Varen tussen nijlpaarden en krokodillen

Dag 2: Varen tussen nijlpaarden en krokodillen

Het St. Lucia iSimangaliso Wetland Park is een UNESCO Werelderfgoed. Dit park biedt een verfrissende afwisseling met de traditionele vlakten landschap van veel Afrikaanse parken.

Stap aan boord van een boot want vandaag ga je varen tussen de nijlpaarden en krokodillen. Vergeet zeker je camera niet want je kunt ze van heel dichtbij bewonderen. Na twee uurtjes stap je weer aan land en ga je terug naar je lodge.

Dag 3: Vertrek St. Lucia

Vanuit St. Lucia kan je vertrekken naar Durban en lekker “Chillen of surfen aan zee in Durban”. Ook kan je vertrekken om de bouwsteen “Zippen tussen de Drakensbergen” te ondernemen.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 141 p.p.€ 106 p.p.

wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Een boottocht om de nijlpaarden en krokodillen te spotten in het park

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis