meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
lodge in Addo Elephants Park: uitzicht van het terras

Dag 1: Aankomst Addo Elephants Park

Vandaag kom je aan in de lodge in Addo Elephants Park. Je hebt enerzijds de keuze tussen de basic accommodatie. Dit zijn verspreide bungalows van het park zelf, met een prachtig zicht op het terras. Anderzijds is er de luxueuzere accommodatie net buiten het park. Deze is ook schitterend gelegen.

Dag 2: Op zoek naar de olifanten

Vandaag kan je rondrijden in het park en spot de kuddes olifanten. Wil je weten waar de dieren zich bevinden? Check het even bij de bewaker aan de ingang van het park, deze stuurt je immers de goede richting uit. Er hangt ook een bord uit aan het restaurant waar bezoekers zelf vrijwillig aanduiden waar alle dieren zijn. De beste kans om een grote groep olifanten te zien, is echter bij Hapoor Dam. Daar stoppen ze namelijk bij de drinkplaatsen voor water en verkoeling. ’s Middags kan je rustig gaan eten op restaurant in het park.

Wat is er te zien?

De babyolifantjes zijn natuurlijk het schattigst volgens kinderen. Maar je ziet hier ook veel Kudu’s, zebra’s, elanden, hartenbeesten en bosbokken. En er zijn ook leeuwen te spotten!

Dag 3: Vertrek uit Addo Elephants Park

Vandaag vertrek je uit Addo Elephants Park. Van hieruit kun je vlotjes rijden naar Tsitsikamma Park. Daar kan je met de kajak tussen de hoge rotsen van de Storms River varen.

Wat is inbegrepen?

Luxe (rand van het park maar met zicht op het park):
  • 2 overnachtingen (in volpension: alle maaltijden inbegrepen)
  • 2 game drives in Addo Elephants Park
Comfort (in het park):
  • 2 overnachtingen (zonder ontbijt)

sfeerbeelden van de lodges

Luxe

Comfort
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis