meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Stellenbosch lodge: zwembad

Dag 1: Aankomst Stellenbosch

Stellenbosch is een charmant stadje in het hartje van de Kaapse Wijnlanden en de op een na oudste Europese nederzetting in Zuid-Afrika met goed bewaard gebleven historisch centrum in Kaap-Nederlandse architectuur. Smalle geplaveide straatjes, eeuwenoude eikenbomen en historische gebouwen creëren een sfeervolle en nostalgische ambiance. Stellenbosch is ook de thuisbasis van de prestigieuze Universiteit van Stellenbosch, wat bijdraagt aan de levendige sfeer van de stad.

Een van de belangrijkste attracties van Stellenbosch is de wijnroute. De regio staat bekend om zijn uitstekende wijngaarden en de prachtige “wine estates“, de landgoederen waar de wijnbaronnen verblijven.  Je verblijft op een prachtig landgoed midden in het wijnbouwgebied van Stellenbosch. Proef lekkere druivensapjes en wijn en ga eens lekker zwemmen. Heerlijk!

verschillende druivensappen beoordelen

Dag 2: Proeven geblazen

Vandaag proef je van de lekkere druivensapjes en wijn. Voor de wijn, worden de wijnen van Spier uitgetest. Deze behoren tot de bekroonde wijnen van Stellenbosch. De kinderen krijgen daarnaast een speciaal programma waarin ze verschillende druivensappen beoordelen. Ook voor hen wordt het proeven een leuke activiteit.

Een zalig familiemomentje dat alle zintuigen zal prikkelen.

Wijngaarden Stellenbosch

Dag 3: Vertrek uit Stellenbosch

Vanuit Stellenbosch kan je gemakkelijk je reis verderzetten naar Kaapstad. Daar kan je kiezen voor de bouwstenen “Tour rond Kaapstad op de motorfiets” of “Met supersteps de Tafelberg af”.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen in Spier met ontbijt
  • Wijnproeven van de ouders en speciaal programma onder begeleiding voor de kinderen

 

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis