meta_pixel
Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel
Leuke klifpaden in Hermanus

Dag 1: Aankomst Hermanus

Je guest house is centraal gelegen. Namelijk op slechts 5 minuten wandelen van het dorp, de restaurants en de beroemde klifpaden. Daar kan je in het juiste seizoen walvissen bekijken. Je kan in Hermanus ook heel mooie wandelingen maken.

Spot walvissen van dichtbij

Dag 2: Walvissen spotten!

Spot walvissen van dichtbij op het juiste moment van het jaar. Hét seizoen om deze wonderlijke zeedieren te zien, loopt van juni/juli tot december. Dan komen de walvissen namelijk naar Hermanus om hun jongen ter wereld te brengen. Je gaat mee op de boot voor een tocht van 1,5 tot maximaal 3 uur. De gids geeft heel veel uitleg over het leven in zee, zo wordt het een leerrijke ervaring. Het blijft trouwens niet bij walvissen alleen. Op zee zie je ook heel wat dolfijnen.

Dag 3: Vertrek Hermanus

Vandaag ga je verder en kan je een bouwsteen in Stellenbosch ontdekken. Ofwel kan je “Druivensapjes en wijn proeven” ofwel kan je “fietsen door de wijngaarden“.

 

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 170 p.p.€ 128 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • boottocht van 3 uren om walvissen te spotten

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli of augustus voor 2 volwassenen en 2 kinderen* op één kamer. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Voor de beste prijsgarantie, kopen wij deze valuta in op het moment van de boeking.

* van 3 tot 11 jaar.

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis