meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst Hermanus

Jullie komen toe in Hermanus, een gezellig vissersdorp gelegen aan Walkers Bay in de West-Kaap provincie. Je kan er heerlijk wandelen langs de beroemde klifpaden. Daarnaast biedt Hermanus prachtige stranden waar kinderen kunnen zwemmen, zandkastelen  bouwen en nadien genieten van een lekker ijsje met de ganse familie!

Dag 2: Walvissen spotten!

Hermanus staat bekend als een van de beste plekken ter wereld om walvissen te observeren. Tijdens het walvisseizoen, dat loopt van juni tot november, komen de walvissen naar Hermanus om hun jongen ter wereld te brengen. Je gaat mee op een magische boottocht van 1,5 tot maximaal 3 uur waarbij je de walvissen van dichtbij kunt bewonderen.  De kinderen zullen op en top genieten van de spectaculaire sprongen en spuitende fonteinen van deze zeereuzen! De gids geeft heel veel uitleg over het leven in zee en wie weet spot je ook enkele dolfijnen!

Dag 3: Vertrek Hermanus

Vandaag ga je verder en kan je een bouwsteen in Stellenbosch ontdekken. Ofwel kan je “Druivensapjes en wijn proeven” ofwel kan je “fietsen door de wijngaarden“.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • boottocht van 3 uren om walvissen te spotten

Sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis