Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst Addo Elephants Park

Vandaag kom je aan in de lodge. Je hebt de keuze tussen de basic accommodatie in het park zelf (verspreide bungalows met een prachtig zicht op het terras) of de luxueuzere accommodatie net buiten het park die ook schitterend gelegen is.

Dag 2: Op zoek naar de olifanten

Vandaag kan je rondrijden in het park. Wil je weten waar de dieren zich bevinden? Check het even bij de bewaker aan de ingang van het park. Die wist ons alvast altijd de goede richting uit te sturen. Er hangt ook een bord uit aan het restaurant waar bezoekers zelf vrijwillig aanduiden waar alle dieren zijn. De beste kans om een grote groep olifanten te zien, is bij Hapoor Dam. Vaak stoppen ze bij de drinkplaatsen voor water en verkoeling. ‘s Middags kan je rustig gaan eten in het restaurant in het park.

De babyolifantjes zijn natuurlijk het schattigst volgens kinderen. Je ziet hier ook veel Kudu’s, zebra’s, elanden, hartenbeesten en bosbokken. Er zijn ook leeuwen te spotten!

Dag 3: Vertrek uit Addo Elephants Park

Vandaag vertrek je uit Addo Elephants Park. Van hieruit kun je vlotjes rijden naar Tsitsikamma Park waar je met de kajak tussen de hoge rotsen van de Storms River vaart.

Volwassenen Kind (3 – 11 jaar)
Comfort € 60 p.p. € 45 p.p.
Luxe € 325 p.p. € 243 p.p.

Wat is inbegrepen?

Luxe (rand van het park maar met zicht op het park):

  • 2 overnachtingen (in volpension: alle maaltijden inbegrepen)
  • 2 game drives in Addo Elephants Park

 

Comfort (in het park):

  • 2 overnachtingen (zonder ontbijt)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

sfeerbeelden van de lodges

Luxe

Comfort

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis