meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwembad hotel Oudsthoorn

Dag 1: Aankomst Oudtshoorn

Vandaag rijden jullie door naar het charmante stadje Oudtshoorn. Onderweg geniet je van prachtige bergpassen en de uitgestrekte vlaktes van de Kleine Karoo.

Jullie logeren hier in een prachtige lodge: een piekfijn gerestaureerde koloniale boerderij van 150 jaar oud met met luxe kamers in een adembenemende omgeving.  Geniet van een duik in het (zoutwater) zwembad en het fantastisch uitzicht op de schitterende Swartberg-bergen. Die veranderen namelijk elk uur van kleur! Je kan er ook heel lekker dineren met zelfgekweekte ingrediënten en heerlijke lokale wijnen.

Dag 2: Zonsopgang bij de meerkatten

Klaar voor een zalig familieavontuur?  Deze ochtend kruipen jullie vroeg uit bed want jullie gaan wilde meerkatten spotten in hun natuurlijke habitat bij zonsopgang!

Het is typisch voor meerkatten om ’s ochtends uit hun holen te komen. Meerkatten zijn dagdieren en zijn het meest actief bij zonsopgang en zonsondergang. In de ochtend komen ze uit hun ondergrondse holen om zich op te warmen in de zon en hun dagelijkse activiteiten te beginnen, zoals het zoeken naar voedsel, sociale interactie en het verkennen van hun territorium.

De meerkattours duren 2-3 uur. Bij aankomst bij de meerkatholen krijgen jullie een warme kop koffie aangeboden en voor de kinderen heerlijke thee. Daarna nemen jullie plaats in jullie stoel van waaruit jullie de meerkatten observeren terwijl ze uit hun hol naar buiten komen, genieten van de zon en hun dagelijkse bezigheden van voedsel zoeken en spelen. Het is een fantastische ervaring en een unieke kans om zo dicht bij deze kleine enthousiaste dieren in het wild te spotten met het ganse gezin!

Dag 3: Vertrek uit Oudtshoorn

Van hieruit kun je de tuinroute verderzetten naar bijvoorbeeld Swellendam met het Bontebok Nationaal Park. Dat is immers een ideale tussenstop voor je verder rijdt naar de wijnstreek van Stellenbosch en Franschhoek.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen en ontbijt
  • Meerkattour bij zonsopgang

sfeerbeelden van de lodge

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis