meta_pixel
zomervakantie en HERFSTVAKANTIE

De herfstvakantie en zomervakantie zijn niet de meest ideale periodes om naar Cuba te gaan. Het is belangrijk te onthouden dat het orkaanseizoen van juni tot midden december loopt in het Caribisch gebied, hoewel Cuba vaak wordt overgeslagen door de orkanen. Ook als het geen actief orkaanseizoen is, vallen de zomer- en herfstvakantie nog steeds in het regenseizoen. Er valt dan hevige regen, maar slechts voor een korte duur.
De gemiddelde temperatuur schommelt in die periodes rond de 31°C.

KERSTVAKANTIE

De kerstvakantie is de ideale periode om op vakantie te gaan in Cuba. Het is er dan droog met gezellige temperaturen rond 26°C. Je kan dan vrijwel altijd geniet van een opgeklaarde en blauwe lucht. De avonden kunnen wel koeler zijn, waardoor je best een truitje of lange broek in je valise zet.

KROKUSVAKANTIE

De krokusvakantie is net zoals de kerstvakantie een goede periode om naar Cuba te gaan. De gemiddelde temperaturen draaien dan rond de 27°C en februari is een van de maanden met het minste neerslag.

PAASVAKANTIE

Ook de paasvakantie kan een gezellige periode zijn om naar Cuba te trekken. De gemiddelde temperaturen zijn in maart rond de 28°C en in april rond de 31°C.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis