meta_pixel

Ga je voor een vakantie Bali met kinderen? Wil je weten aan welk weer je je kan verwachten? Lees hier algemene info over het klimaat en hier vind je meer info over het reizen tijdens de schoolvakanties.

Bali heeft een tropisch regenwoudklimaat:

  • Vanaf april tot oktober is het droge seizoen met vrijwel geen regen en 10 zonuren per dag.
  • Vanaf november tot maart is het regenseizoen. De luchtvochtigheid is hoog en er valt iedere dag wel een bui. Gelukkig voelt zo’n tropische regenval heel verfrissend.

Reizen naar Bali met kinderen betekent dat je het hele jaar door kan rekenen op een gemiddelde temperatuur van 30 graden. Het temperatuurverschil tussen de koudste en warmste maand is slechts 2 graden. Ook het zeewater heeft steeds een zalige temperatuur van zo’n 27 graden.

Het weer kan wel verschillen naargelang de plek op het eiland:

  • Het zuiden is gemiddeld 5 graden warmer dan in het noorden en hier valt ook de minste neerslag.
  • Hoe meer je het binnenland intrekt, hoe hoger je komt en hoe frisser het wordt. De bergachtige gebieden zijn heel groen omdat het hier ook het meest regent.

Nog vragen?

Heb je vragen over jouw bestemming? Raadpleeg dan de FAQ (veelgestelde vragen) op de pagina van de bestemming. Daar vind je wellicht je antwoord op je vraag! Toch niet? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis