meta_pixel

Reisperiodes

Gezien Bali dichtbij de evenaar ligt, ben je gans het jaar door zeker van een aangename warme temperatuur. Bepaal zelf welke vakantieperiode ideaal is voor jouw gezin en geniet van een onvergetelijke vakantie in Bali met kinderen en tieners.

KERSTVAKANTIE

Overwinteren in de zon? Dat kan perfect tijdens de kerstvakantie in Bali.

  • Gemiddeld is het in december 28°C in Bali met een zeer aangename zeetemperatuur van 27 graden. De surfers pakken vooral in december de perfecte golven mee aan de oostkust van Bali.
  • Door het regenseizoen is er wel een hoge luchtvochtigheid en kan er elke dag wel een buitje vallen. Maar deze tropische regenbuien zijn kort, verfrissend en vallen meestal aan het einde van de dag of ’s nachts. Overdag geniet u volop van de balinese zon!
KROKUS

Ook dit is een goede reisperiode om te reizen met kinderen en tieners in Bali.

  • Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden is het steeds aangenaam warm en met een zalige zeetemperatuur van 27 graden is het heerlijk zwemmen.
  • Het regenseizoen loopt op zijn einde dus er is meer plaats voor mooiere dagen met goed weer.
PAASVAKANTIE

De paasperiode is perfect om Bali te bezoeken.

  • Met een gemiddelde temperatuur van 28 graden is het overal lekker warm en ook de zeetemperatuur is heel aangenaam met 28 graden.
  • Het droge seizoen is begonnen dus veel minder luchtvochtigheid en bijna geen kans op regen. Door het net afgelopen regenseizoen zijn de wateren helderder dan in de rest van het jaar dus het ideale moment om de onderwaterwereld te verkennen via snorkelen en duiken.
ZOMERVAKANTIE

Veel gezinnen bezoeken Bali tijdens de zomervakantie.

  • Het blijft aangenaam warm met 28 graden, zowel in de lucht als in de zee.
  • Het droogseizoen is volop bezig dus in de zomervakantie heb je in Bali het minste kans op regen. Ideaal om alle troeven van dit prachtige eiland op zijn mooist te ontdekken.
ALLERHEILIGEN

Een rustige reisperiode voor gezinnen met kinderen en tieners.

  • Gemiddelde temperatuur van 27 graden en ook de zee blijft met zijn 27 graden aangenaam warm.
  • Het regenseizoen komt op gang maar je geniet nog van veel mooie zonnige dagen.

Nog vragen?

Heb je vragen over jouw bestemming? Raadpleeg dan de FAQ (veelgestelde vragen) op de pagina van de bestemming. Daar vind je wellicht je antwoord op je vraag! Toch niet? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis