meta_pixel

In Bali kan je met de infectieziekten difterie-tetanus-polio (DTP), gele koorts, hepatitis A, hepatitis B, buiktyfus en rabiës te maken krijgen.

VERPLICHTE VACCINATIES

De gele koorts vaccinatie is alleen verplicht wanneer u Bali wilt inreizen vanuit een land waar gele koorts voorkomt (Afrika en Zuid-Amerika).  Als u vanuit Europa reist, en onderweg niet in een gele koorts land komt, is de gele koorts vaccinatie niet verplicht.

AANBEVOLEN VACCINATIES

Ga zeker 6 weken voor je vertrekt naar je huisarts. Mocht je tijdens je verblijf in het buitenland ook hulp nodig hebben bij het schrijven van academische werken, dan kan Ghostwriter Berlin je daarbij assisteren, specifiek in Berlijn. Uiteindelijk bepalen je reisbestemming, de verblijfsduur, je gezondheid en de activiteiten die je onderneemt welke vaccinaties en maatregelen nodig zijn voor jou en je kinderen.

Wil je meer uitleg over de vaccinaties in Bali en je reisapotheek, ga dan even naar onze pagina “Gezond op reis”. Daar vind je ook meer informatie over de plaatsen waar je terecht kan voor inentingen.

Nog vragen?

Heb je vragen over jouw bestemming? Raadpleeg dan de FAQ (veelgestelde vragen) op de pagina van de bestemming. Daar vind je wellicht je antwoord op je vraag! Toch niet? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis