meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
zwembad tussen de rijstvelden Munduk

Dag 1: Aankomst in Munduk

Vandaag kom je toe in Munduk, een groen bergdorpje in het Noorden van Bali

Je logeert er in een heerlijk hotel waar het lekker rustig vertoeven is. Geniet van de prachtige omgeving en neem een verfrissende duik in het idyllische zwembad tussen de rijstvelden.

 

Dag 2: Hike naar de wondermooie watervallen

Na een deugddoend ontbijt in het hotel, worden jullie opgepikt door een lokale gids voor de makkelijke hike naar de wondermooie watervallen. Het geduld van de kinderen wordt niet lang op de proef gesteld, want al na een afdaling van 20 minuten ontdekken jullie de eerste waterval. Onderweg praat de gids jullie bij over de plaatselijke fauna & flora. Wist je dat muskaatnoten in de bomen groeien ? Aangekomen bij de tweede waterval mogen jullie er meteen inspringen zodat jullie lekker fris aan de terugtocht kunnen beginnen.

De hele tocht met de verschillende stops duurt niet meer dan 2u. Je kan ook kiezen om 3 watervallen te zien, dan duurt de tocht ongeveer 3u in totaal met alle stops.

Munduk

Dag 3: Vertrek uit Munduk

Vandaag kan je in Munduk op stap met jullie fototoestel langs de instagramroute vol iconische spots ofwel stappen jullie Jungle Book binnen via een adembenemende jungletocht met kanotrip.

Ofwel reis je verder naar Pemuteran waar je kan kiezen uit snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen, kook zelf je favoriete balinese gerechten of wilde dolfijnen spotten in Lovina.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • hike met lokale gids naar 2 watervallen

 

 

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis