meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
zwembad tussen de rijstvelden Munduk

Dag 1: Aankomst in Munduk

Vandaag kom je toe in Munduk, een groen bergdorpje in het Noorden van Bali.

Je logeert er in een heerlijk hotel waar het lekker rustig vertoeven is. Geniet van de prachtige omgeving en neem een verfrissende duik in het idyllische zwembad tussen de rijstvelden.

Dag 2: Instagramroute met iconische spots

Vandaag waan je je een echt fotomodel want we nemen je mee op een verrassende instagramroute vol iconische spots.

Reuzenschommel in het regenwoud

Voel je als een vogel zo vrij op deze reuzenschommel in het regenwoud tussen de groene rijstvelden. Een fantastische ervaring voor gans het gezin: kriebels in de buik en blinkende ogen verzekerd!

RAVISSANTE RIJSTVELDEN ZO VER JE KAN KIJKEN
Als je ergens een foto ziet van Balinese rijstvelden, kan je er 99.9% zeker van zijn dat die getrokken werd in Jatiluwih: ravissante rijstvelden zo ver je kan kijken. De trapsgewijze rijstvelden staan op de UNESCO werelderfgoedlijst en zijn een streling voor ieders oog. Nooit geweten dat er zoveel tinten groen bestaan!
OM TER LEUKST POSEREN BIJ HET BRATAN MEER

Het Bratan meer staat bekend als het “heilige bergmeer”. Het hindoeïstische tempelcomplex Pura Ulun Danu Bratan is gewijd aan de godin Dewi Danu, de godin van het water, meren en rivieren. Prachtige postkaarttaferelen!

I love Bali with a view

Dag 3: Vertrek uit Munduk

Vandaag kan je kiezen om in Munduk te blijven. Hier kan je verder genieten van een adembenemende jungletocht met kanotrip of  een hike naar de wondermooie watervallen.

Ofwel reis je verder naar Pemuteran. Hier kan je kiezen uit de bouwstenen snorkelen tussen kleurrijke koraalriffen, kook zelf je favoriete balinese gerechten of wilde dolfijnen spotten in Lovina.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Rondrit langs de meest instagrammable spots en viewpoints + elk een schommelbeurt in op een reuzenschommel in het regenwoud

 

 

sfeerbeelden van je hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis