meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Hotel Canggu

Dag 1: Aankomst in Canggu

Welkom in Surfer’s Paradise: welkom in Canggu! Op Canggu heerst een zeer relaxte sfeer: je vindt er prachtige stranden met uitstekende surfplekken maar ook leuke restaurantjes, gezellige bars en hippe boetiekjes.

Je logeert er in een prachtig hotel dat op het strand gelegen is. Volop genieten van zon, zee, strand. Uiteraard kan je ook een frisse plons nemen in het zalige zwembad. Relax max voor gans het gezin met voor elk wat wils om volledig tot rust te komen en te genieten van al het moois dat de zuidkust van Bali te bieden te heeft.

 

 

 

 

Dag 2: Chillen en surfen in Canggu

Vandaag kan je genieten van het schouwspel van surfers die het beste van zichzelf geven op de perfecte golven in Canggu vanop het bekende surfstrand Batu Balong.

Indien gewenst, kunnen jullie ook zelf een surfles bijboeken om wat tips & tricks te leren van een ervaren instructeur. Wie al wat meer ervaring heeft, kan op het strand meteen een surfplank huren en het water induiken.

Geschikt voor jong en oud en alle niveaus zullen zich amuseren in de excellente golven!

Parasollen Canggu

Dag 3: Vertrek Canggu

Vandaag kunnen jullie kiezen voor een laatste betoverende ervaring via onze bouwsteen beleef de magische vuurdans in Uluwatu.

Ofwel keren jullie terug naar Ubud om te spelen met de heilige aapjes in Monkey Forest of een avontuurlijke rafting op de Ayung rivier.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • optioneel : surflessen

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis