meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Zwembad aan het strand Seminyak

Dag 1: Aankomst in Seminyak

Welkom op het prachtige witte strand van Seminyak! Je kan hier volledig tot rust kome, maar ook genieten van gezellige restaurantjes en hippe boetiekjes.

Je logeert er in een trendy hotel op het strand. Een heerlijke plek om volop te genieten van zon, zee en strand op één van de mooiste badplaatsen van Bali. Prachtige kamers, zalig zwembad naast het strand en een heel lekker restaurant met zicht op zee.

 

 

Dag 2: Beleef de magische vuurdans in Uluwatu

Vandaag verlaten jullie even het strand om jullie even volledig onder te dompelen in de rijke culturele tradities van Bali.

Eerst bezoek je de Uluwatu tempel die prachtig gelegen is, bovenop een klif met fantastisch uitzicht over de Indiaanse Oceaan. Heel mooi om even rond te kuieren maar het echt spektakel begint pas tegen zonsondergang.

Maak jullie klaar voor een zeer indrukwekkende performance! Terwijl de zon achter de kliffen verdwijnt, worden jullie beroerd door een oud Balinees ritueel: de betoverende Kecak dans. Melodieus mannengezang, imposante maskers, majesteuze kostuums, styllistische bewegingen, opzwepende ritmes en magische vuurkunsten … moeilijk om in woorden uit te drukken hoe spectaculair en speciaal deze ervaring was zowel voor ons als onze kinderen!

Parasollen Canggu

Dag 3: Vertrek Seminyak

Vandaag kunnen jullie kiezen om wat verder te relaxen via chillen en surfen in Canggu.

Ofwel keren jullie terug naar Ubud om te spelen met de heilige aapjes in Monkey Forest of een avontuurlijke rafting op de Ayung rivier.

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen met ontbijt
  • Bezoek Uluwatu tempel + vuurdans

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis