Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Beren, wolven, herten, bizons, wapiti's,......

Je rijdt met je eigen wagen door een heel ongewoon safaripark, waar je je tussen de dieren begeeft. Het leuke voor de kinderen: ze kunnen vele dieren eten geven vanuit de auto, want ze lopen vrij rond. Je kan er volgende dieren bewonderen: wapiti’s, everzwijnen, herten, bizons, buffels, coyotes, wolven en beren. En het zijn niet alleen de dieren die de kinderen zullen bekoren! Er is ook een ijsjes bar in het park, met vers gemaakt ijs, en bovendien een parcours dat ze kunnen volgen, hoog tussen de bomen.

Een heel toffe en unieke ervaring! Iets wat je in België niet kan beleven. Van hieruit kan je gaan “raften op de Ottawa rivier” of “de charme van Montréal” ontdekken.

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 30 p.p. € 22 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • Toegang tot het safaripark met de wagen

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis