Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Aankomst in Montréal

Vandaag kom je aan in deze charmante stad. Je kan misschien al eens de fameuze “underground city” bezoeken die vlakbij het Centraal station ligt. Dat is een heel groot winkelcentrum onder de grond.

 

Dag 2: Een dagje in Montréal

Vieux Montréal, het oude 17de en 18de eeuwse charmante stadsgedeelte aan de oevers van de rivier, was ooit een vestigingstad. Nu zijn er ook talrijke restaurants en boetiekjes.

Ten westen van het centrum ligt de parel van Montréal, het Mont Royal stadspark, waar je kan genieten van een prachtig uitzicht over de stad.

Rue Sainte-Cathérine is ook een toffe, maar drukke, voetgangersstraat met heel veel grote en kleine winkels. Het walhalla voor de shopliefhebbers!

Je kan natuurlijk ook een boottochtje maken op de amfibi boot, die zowel op het water als op het land rijdt of vaart.

Dag 3: Vertrek uit Montréal

De stad Montréal kan je goed combineren met volgende bouwstenen:  “watersporten en klimmen” in Orford, “raften in Ottawa” of ” alle dieren van Canada in 1 dag“.

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 104 p.p. € 78 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)

Prijzen zijn indicatief en berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (2 tot en met 11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken. Exclusief autohuur.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis