meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Niagara Falls

De spetterende Niagara Falls liggen op slechts een uurtje rijden van Toronto. Enerzijds aan de Niagara rivier die Lake Erie met Lake Ontario verbindt. Anderzijds aan de grens tussen Canada en de Verenigde Staten.

Ze liggen nabij het stadje Niagara Falls, dat, vreemd genoeg, een soort mini Las Vegas is. Namelijk met heel veel winkelcentra en attracties voor alle leeftijden. Kortom, er valt veel te beleven en de kinderen gaan zich hier zeker niet vervelen!

Dag 2: Bezoek aan de neerdonderende watervallen

Je zal als gezin op verschillende manieren de Niagara Falls kunnen ontdekken. Je gaat met de boot de rivier op tot aan de voet van de watervallen. Vergeet je poncho niet aan te trekken, want de kans op een verfrissende douche is groot!

Je kan ook de achterkant van de watervallen bezichtigen of met de lift tot bij de kolkende rivier komen. Vervolgens kan je daar een korte wandeling maken op houten loopbruggen. Sensatie verzekerd!

tip

Wat ook zeker niet te missen is, zijn de watervallen “by night”. Ze worden dan immers verlicht met een regenboog aan kleuren.

Dag 3: Vertrek uit Niagara Falls

Vandaag , na een stevig ontbijt, zetten we de tocht verder. Enerzijds kan je verder naar de bouwsteen “peddelen bij zonsopgang” anderzijds naar “bezoek de hoogste toren van Amerika in Toronto”.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Toegang tot de Niagara Watervallen (boottocht tot vlakbij de watervallen, wandeling achter de watervallen, tocht door de grotten, …)

sfeerbeelden van je hotel

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis