meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
terras van de chalet: Canada

Dag 1: Wauw, wat een mooie plek!

Bij aankomst brengen ze je onmiddellijk naar je kamer. Deze bevindt zich in een hele mooie chalet temidden van de bossen. Bovendien ligt deze naast een schitterend meer. Even wennen aan de natuur, de rust en de stilte. Het is vooral voor de kinderen dé ultieme uitdaging: even overleven zonder wifi of elektriciteit. Overal hangen olielampjes die zorgen voor verlichting en een knusse sfeer.

Peddelen op het meer

Na de lekkere lunch kan je wat oefenen met peddelen op het meer. Je vaart naar een eilandje waar je een wandeling maakt door het bos. ‘s Avonds, bij een gezellig kampvuur aan het meer, kan je genieten van de omgeving en een prachtige zonsondergang. Nog even peddelen om te luisteren naar de nachtgeluiden van de dieren.

Dag 2: Hiking, peddelen en kampvuur

Na een heerlijk ontbijt ga je onder begeleiding van de ranger gaan ‘hiken’ in het park. Het duurt twee uren, maar is heel divers, met veel stops, wat het heel leuk en boeiend houdt voor de kinderen.

Na de lunch kunnen de kinderen challenges aangaan met peddelen, vuur maken,….

‘s Avonds doe je een fijne tocht in grote kano’s, waar we met een achttal mensen inzaten. Voor de kinderen was er nog een heel leuk extraatje: een stop aan een gigantische rots vanwaar ze aan “cliff diving” konden doen. Vervolgens werd een barbecue opgezet met natuurlijk terug een kampvuur en als dessert konden de kinderen marshmallows roosteren.

Peddelen bij zonsopgang, door de nevel

Dag 3: De ochtendpeddel op het meer

Vandaag ga je peddelen bij zonsopgang. Enorm prachtig, door de nevel die boven het meer hangt. Je vaart er als het ware doorheen, terwijl de zon er geleidelijk aan komt doorpiepen. Geniet in complete stilte, geniet van deze Canadese natuurpracht.

Daarna nog een picknick als ontbijt en een mooie kanotocht om deze prachtige 2-daagse af te sluiten. De kinderen waren hun Ipads helemaal vergeten en onze Wolf kon het supergoed vinden met de ranger.

Volgende bestemming

Na een deugddoende lunch terug naar de bewoonde wereld! Van hieruit kan je naar de “spetterende Niagara Falls“. Naar Toronto, voor “een bezoek aan de hoogste toren van Amerika“, of gaan “raften op de Ottawa rivier“.

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met avondeten, lunch en ontbijt inbegrepen in een chalet gelegen aan het meer
  • 2 dagen onder begeleiding van een ranger
  • Een avondwandeling de eerste avond en een hike van 2 uren de tweede dag in het park
  • kampvuur ’s avonds met marshmallows en barbecue
  • Avondpeddel om de nachtgeluiden te herkennen
  • Ochtendpeddel waar je de zon ziet opkomen doorheen de mist

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis