Van Dag tot dag
Prijsindicatie
Hotel

Dag 1: Wauw, wat een mooie plek!

Bij aankomst brengen ze je onmiddellijk naar je kamer, of beter nog, naar een hele mooie chalet temidden van bossen, gelegen aan een schitterend meer. Even wennen aan de natuur, de rust en de stilte en vooral voor de kinderen is het dé ultieme uitdaging: even overleven zonder wifi of elektriciteit.

Overal hangen olielampjes die zorgen voor verlichting en een knusse sfeer.

Na de lekkere lunch kan je wat oefenen met peddelen op het meer. Je vaart naar een eilandje, waar je een wandeling maakt door het bos.

‘s Avonds, bij een gezellig kampvuur aan het meer, kan je genieten van de omgeving en een prachtige zonsondergang.

Nog even peddelen om te luisteren naar de nachtgeluiden van de dieren.

 

Dag 2: Hiking, peddelen en kampvuur

Na een heerlijk ontbijt ga je onder begeleiding van de ranger gaan ‘hiken’ in het park. Het duurt twee uren, maar is heel divers, met veel stops, wat het heel leuk en boeiend houdt voor de kinderen.

Na de lunch kunnen de kinderen challenges aangaan met peddelen, vuur maken,….

‘s Avonds doe je een fijne tocht in grote kano’s, waar we met een achttal mensen inzaten. Voor de kinderen was er nog een heel leuk extraatje: een stop aan een gigantische rots vanwaar ze aan “cliff diving” konden doen. Vervolgens werd een barbecue opgezet met natuurlijk terug een kampvuur en als dessert konden de kinderen marshmallows roosteren.

 

Dag 3: De ochtendpeddel op het meer

Vandaag ga je peddelen bij zonsopgang….enorm prachtig, door de nevel die boven het meer hangt. Je vaart er als het ware doorheen, terwijl de zon er geleidelijk aan komt doorpiepen. Geniet in complete stilte geniet van deze Canadese natuurpracht.

Daarna nog een picknick als ontbijt en een mooie kanotocht om deze prachtige 2-daagse af te sluiten. De kinderen waren hun Ipads helemaal vergeten en onze Wolf kon het supergoed vinden met de ranger.

Na een deugddoende lunch terug naar de bewoonde wereld! Van hieruit kan je naar de “spetterende Niagara Falls“, naar Toronto, voor “een bezoek aan de hoogste toren van Amerika“, of gaan “raften op de Ottawa rivier“.

 

Comfort Volwassenen Kind (2 – 11 jaar)
Comfort € 528 p.p. € 396 p.p.

 

inbegrepen

  • 2 overnachtingen met avondeten, lunch en ontbijt inbegrepen in een chalet gelegen aan het meer
  • 2 dagen onder begeleiding van een ranger
  • Een avondwandeling de eerste avond en een hike van 2 uren de tweede dag in het park
  • kampvuur ‘s avonds met marshmallows en barbecue
  • Avondpeddel om de nachtgeluiden te herkennen
  • Ochtendpeddel waar je de zon ziet opkomen doorheen de mist

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat je de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat je de reis boekt.

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis