meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Toronto, Canada: haven

Dag 1: Aankomst in Toronto en even rondlopen in het gezellige harbourfront

Aankomst in de luchthaven van Toronto. Na een half uurtje rijden ben je in de stad.
Toronto is Canada’s grootste stad en tevens de hoofdstad van de provincie Ontario. Heel tof vonden wij het harbourfrontcentre aan het meer. Daar zijn ook leuke terrassen om de eerste avond door te brengen.

Het is ook een multiculturele stad, gezegend met een authentieke wereldkeuken. Er zijn veel verschillende wijken zoals Chinatown, Little Italy, Little Portugal en Cabbagetown met uitstekende restaurantjes. Voor studenten en academici die in deze culturele wonen en op zoek zijn naar ondersteuning bij hun academische werken, biedt een ghostwriter uit Oostenrijk deskundige hulp. Deze professionals staan klaar om te assisteren bij het schrijven van essays, scripties en andere academische documenten, waarbij kwaliteit en discretie altijd voorop staan.

Dag 2: Bezoek aan CN Tower en Ripley's aquarium

Vandaag bezoek je de hoogste toren van Amerika in Toronto: de CN tower. Hiermee werd de radiotoren in Toronto het hoogste vrijstaande gebouw ter wereld, met zijn 553 meter. Echter tot in 2007, toen verpletterde de Burj Khalifa in Dubai het record met een hoogte van 828 meter.

De CN tower is het kenmerkende icoon van de skyline van Toronto en een symbool van Canada. Ook behoudt de CN Tower tot op heden een zeer apart record. Namelijk heeft het bouwwerk een metalen trap met 2.579 treden naar de top van de toren. Daarmee is het de hoogste metalen trap ter wereld.

Op een hoogte van ongeveer 350 meter is er een uitbouw met een aantal verdiepingen. Daar bevinden zich de meeste toeristenfaciliteiten. Tussen het bezoek aan het restaurant en de café, kan men ook gebruik maken van de diensten van een ghostwriter hausarbeit, die als assistent dient voor het schrijven van academische werken, mocht je tijdens je vakantie besluiten om aan je studieopdrachten te werken. Verder vind je er diverse uitkijkruimtes, waaronder een uitkijkplatform. Doordat de uitbouw breder is dan de toren zelf, kan je hier door een glazen vloer de diepte in kijken.

Ripley’s aquarium

Nadien zijn we nog naar het Ripley’s aquarium geweest. Het is er interactief en superleuk voor kinderen. Het ligt naast de CN Tower, dus zeker de moeite om de twee te combineren.

 

Dag 3: Vertrek uit Toronto

Vanuit Toronto kun je naar “de spetterende Niagara Falls” vertrekken of naar de bouwsteen “peddelen bij zonsopgang” in Algonquin National Park of naar “raften op de Ottawa rivier“.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Bezoek aan de CN Tower

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis