meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Campbell River met kinderen

Dag 1: Aankomst in Campbell River

Vandaag kom je toe in de Campbell River, ook wel de “Zalmhoofdstad van de Wereld” genoemd.  Deze pittoreske stad is prachtig gelegen aan de oostkust van Vancouver Island, omringd door bergen, bossen en de oceaan.

Geniet van de vele parken en speeltuinen in de stad, perfect om wat energie kwijt te raken na de autorit! En ga ’s avonds even proeven van alle lokale lekkernijen uit de zee.

Dag 2: Great Bear Rainforest met inheemse gids

Deze ochtend verlaten jullie de gebaande baden en trekken jullie op avontuur met de kinderen naar het prachtige Great Bear Rainforest!

vliegen met het watervliegtuig

Omdat jullie lodge zo afgelegen ligt, kan je er enkel geraken met een watervliegtuig. Kunnen jullie zich een beter begin van dit familieavaontuur voorstellen? Een topervaring voor gans het gezin! Na een indrukwekkende vlucht van 25min zien jullie de unieke drijvende lodge al vanuit de hoogte liggen middenin het Great Bair Rainforest!

OP BERENTOCHT MET DE INHEEMSE GIDS

Zodra jullie ingecheckt zijn en een korte introductie hebt gehad, stappen jullie in een kleine boot om al even de prachtige inham te verkennen waarin jullie de komende 2 dagen met de autochtone bevolking op ontdekking gaan!

Na een heerlijke lunch, zijn jullie klaar voor het hoofddoel van deze trip: het spotten van wildlife! De lodge ligt middenin een ideale leefomgeving voor beren, vooral de iconische grizzlybeer en zwarte beer. De inham herbergt een verscheidenheid aan voedselbronnen, zoals zalmrijke rivieren en dichtbegroeide bossen en graslanden waar beren hun voedsel kunnen vinden. Een inheemse gids neemt jullie mee op een adembenemende boottocht: deze experts kennen het gedrag van de beren en zorgen ervoor dat jullie op een veilige en verantwoorde manier van dichtbij getuige kunnen zijn van deze majestueuze dieren. Deze gidsen geven jullie ook waardevolle inzichten in de inheemse cultuur en geschiedenis en conservatie van het gebied. Een onvergetelijke en authentieke belevenis!

 

Neem het watervliegtuig naar de lodge

Dag 3: Vertrek uit Great Bear Rainforest

Vandaag kan je na het ontbijt nog even op een berentocht en tegen de middag neem je opnieuw het watervliegtuig terug naar Vancouver Island.

Van hier uit kan je richting Tofino om walvissen te spotten ofwel richting Victoria om te gaan kajakken tussen de zeeleeuwen.

Wat is inbegrepen?

  • 1 overnachting in Campbell River + 1 overnachting op het drijvende lodge in het Great Bear Rainforest
  • Alle maaltijden inbegrepen vanaf ontbijt dag 2 tot ontbijt dag 3
  • Transport met het watervliegtuig h/t
  • Boottochtten om beren te spotten en de ruimere omgeving te verkennen

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis