meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Family time in Victoria

Dag 1: Aankomst in Victoria

Welkom in Victoria! Een populaire bestemming vanwege zijn historische charme, prachtige tuinen, maritieme activiteiten en milde klimaat. Gelegen op Vancouver Island is het de hoofdstad van de provincie British Columbia.

Victoria staat bekend om zijn kindvriendelijke sfeer dus ideaal om even rond te wandelen met de kinderen.

 • De Inner Harbour is het bruisende centrum van Victoria met de belangrijkste bezienswaardigheden zoals het Royal BC Museum, de Royal British Columbia Parliament Buildings en het beroemde Fairmont Empress Hotel. Langs de waterkant vind je vaak straatmuzikanten die live muziek spelen.
 • Butchart Gardens is een betoverende plek voor kinderen. Ze kunnen de prachtige bloemen bewonderen, de Japanse tuin verkennen en zelfs de rozentuin bewonderen.
 • In de omgeving van Government Street, vind je talloze winkels en boetiekjes waar je souvenirs, kleding en lokale ambachtsproducten kunt kopen.
 • Beacon Hill Park: een prachtige groene oase op wandelafstand van de stad. Dit park biedt tal van speeltuinen, wandelpaden, vijvers, en zelfs een kinderboerderij.
 • Fisherman’s Wharf is een schilderachtige en kleurrijke gemeenschap van drijvende woningen en woonboten die zich uitstrekken langs de waterkant.

Dag 2: Kajakken tussen de zeeleeuwen in Victoria

Trek je zwemvest aan, pak je peddel en stap in je kajak voor een geweldige familievontuur rond de prachtige Inner Harbour in Victoria: jullie gaan kajakken tussen de zeeleeuwen! Tijdens deze ontspannende tocht krijg je de kans om met de kinderen de stad van dichtbij te bewonderen terwijl de gids jullie wijst op bijzondere bezienswaardigheden.

WAT ZIE JE ALLEMAAL VANUIT DE KAJAK?
 • Drijvende huizen: Met de kajak glijd je langs de kleurrijke drijvende huizen op Fisherman’s Wharf.
 • Historische gebouwen: Vanuit het water heb je een prachtig zicht op de British Columbia Parliament Buildings en het Fairmont Empress Hotel.
 • Speelse zeehonden: Je spot zeeleeuwen op de rotsachtige eilandjes terwijl ze aan het zonnebaden zijn. Ze zijn vaak erg nieuwsgierig en kunnen dichtbij je kajak zwemmen om hallo te zeggen. Ze staan bekend om hun luidruchtige geluiden dus je zult hun gebrul zeker horen terwijl je door hun leefgebied peddelt.
 • Vissersboten: Victoria is een echte havenstad, dus je zult vissersboten tegenkomen in alle formaten die op zoek zijn naar verse vis. Misschien vangen ze wel een gigantische exemplaar!
 • Magische natuur: Peddel je kajak in kleine baaien en verborgen inhammen en ervaar de wonderlijke natuur vanop het water. Wie weet spot je zelfs een adelaar hoog in de lucht!

Het wordt een dag vol ontdekkingen en plezier waarvan gans het gezin nog lang zal nagenieten!

 

Dag 3: Vertrek uit Victoria

Vanuit Victoria kan je richting Tofino om walvissen te spotten en op zoek te gaan naar de zwarte beren!

Wat is inbegrepen?

 • 2 overnachtingen (zonder maaltijden)
 • Kajaktour voor gans het gezin

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis