meta_pixel
Van Dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Verken Vancouver met de kinderen

Dag 1: Aankomst in Vancouver

Een bezoek aan Vancouver met kinderen belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Gelegen aan de westkust van Canada, is Vancouver een levendige en diverse stad omringd door prachtige natuur.

De stad staat bekend om zijn adembenemende bergen, weelderige bossen maar ook om zijn culturele diversiteit met een rijke culinaire scene. Je vindt hier een schat aan restaurants en eetgelegenheden die gerechten uit de hele wereld aanbieden!

Voor gezinnen met kinderen is Vancouver een paradijs: lekker slenteren door de winkelstraten en langs diverse bezienswaardigheden, amusement op de vele speeltuinen maar ook strandplezier hoort erbij!

 

Dag 2: Vancouver met de velo

Vandaag verkennen jullie Vancouver met de kinderen al fietsend vanuit de stad naar Stanley Park. Stanley Park is een uitgestrekt stadspark gelegen in het hart van Vancouver. Het park beslaat ongeveer 405 hectare en is een van de meest iconische en geliefde bestemmingen in Vancouver.

Vancouver met de velo

Stap op jullie tweewielers en fiets met het gezin langs de highlights in Vancouver: jullie passeren prachtige viewpoints met zicht op de skyline van Vancouver, de North Shore, de Lion’s Gate Bridge evenals English Bay en de Westside.

Jullie gids neemt je mee over ongerepte bospaden die kriskras door het Stanley Park lopen en praat jullie onderweg bij met fascinerende info over deze verbazingwekkende wildernis in de stad.

SIGHTS IN STANLEY PARK

Een fietstocht door Stanley Park is een geweldige manier om de natuurlijke schoonheid van Vancouver te ervaren en even te ontsnappen aan de drukte van de stad. Wat valt er allemaal te zien en te beleven onderweg?

  • Seawall: Deze beroemde loop- en fietsroute loopt rondom het hele park en biedt prachtige uitzichten op de oceaan, stranden en de skyline van Vancouver.
  • Totempalen: De totempalen bij Brockton Point zijn een van de meest bezochte totempalenverzamelingen in Noord-Amerika en bieden inzicht in de inheemse kunst en cultuur van de regio.
  • Vogel- en dierenleven: Stanley Park is de thuisbasis van tal van vogelsoorten maar jullie kunnen ook eekhoorns, wasberen en zelfs coyotes tegenkomen.
  • Bloementuinen: Er zijn prachtige bloementuinen in het park, waaronder de Rose Garden en de Ted and Mary Greig Rhododendron Garden.
  • Stranden: Stanley Park heeft enkele stranden aan de Seawall, zoals English Bay Beach en Second Beach. Deze laatste heeft ook een leuke speeltuin waar kinderen zich even kunnen uitleven.

Dit is een gemakkelijke fietstocht in een ontspannen tempo en een superleuke manier om de bezienswaardigheden in je op te nemen. Mogelijk voor fietsers vanaf 10 jaar.

 

 

 

Dag 3: Vertrek uit Vancouver

Vanuit Vancouver kun je naar Tofino om walvissen te spotten, zwarte beren te zoeken en te overnachten in een idyllische boomhut aan het strand.

Wat is inbegrepen?

  • 2 Overnachtingen (zonder maaltijden)
  • Fietstocht door Stanley Park in Vancouver

sfeerbeelden van je HOTEL

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis