van dag tot dag
prijsindicatie
hotel
Chillen aan het strand van Tamarindo

Dag 1: Aankomst in Tamarindo

Je verblijft in een mooi hotel vlakbij het strand, waar je kan genieten van prachtige zonsondergangen. Overdag kan je hier lekker surfen of relaxen aan het zwembad.

zeilboot in Tamarindo

Dag 2: Genieten, genieten, genieten........

Je kan ook kiezen voor wat meer actie en gaan snorkelen, duiken, paardrijden op het strand, zeilboottochten doen of een zipline. Meer dan genoeg te beleven!

Chillen aan het strand van Tamarindo

Dag 3: We blijven genieten op het strand

zonsondergang aan het strand van Tamarindo

Dag 4: Vertrek uit Tamarindo

Nog even rustig genieten van het ontbijt en dan terug vertrekken naar je volgende bouwsteen of naar huis vertrekken via San José.

Van hieruit kan je “zweven door het nevelwoud van Monteverde” of “het hemelsblauwe water in Tenorio National Park” bezoeken.

ComfortVolwassenenKind (3 – 11 jaar)
Comfort€ 324 p.p.€ 243 p.p.

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (ontbijt inbegrepen)

Prijzen zijn berekend voor een verblijf in juli-augustus en berekend op een familie  met twee volwassenen en twee kinderen (3-11 jaar) die op dezelfde kamer slapen. Indien je in een andere periode reist of met een andere gezinssamenstelling kunnen de prijzen afwijken.

De prijzen gelden als indicatie en zijn mede afhankelijk van de valutakoerswisselingen. Om ervoor te zorgen dat u de beste prijs betaalt, kopen wij deze valuta in op het moment dat u de reis boekt.

 

Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis