meta_pixel
van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?
Nevel tussen de bergen in Monteverde

Dag 1: Aankomst in Monteverde

Aankomst in de bergen rond Monteverde. Je voelt direct dat het hier heel wat frisser is dan aan de kust.

De weg naar boven zorgt voor prachtige vergezichten. Deze regio is ook bekend voor de nevels die tussen de bergen blijven hangen. Het klimaat en de vegetatie is hier helemaal anders dan in andere gebieden van Costa Rica.

Zweven door het nevelwoud met kinderen

Dag 2: Zweven door het nevelwoud

ziplinen

Je wordt al vroeg opgehaald in je hotel en naar het woud gebracht. Vandaag ga je zweven door het nevelwoud van Monteverde. Onder leiding van een hele ploeg deskundige begeleiders maak je een tocht door de bossen. Dit door middel van 17 opeenvolgende zipline parcours.

De kinderen worden heel goed begeleid en vonden het fantastisch. De langste zipline is wel 1 km lang. Er zijn veel zipline parcours in Costa Rica, maar dit is echt wel het meest kwalitatieve. Een onvergetelijke en schitterende ervaring voor zowel kinderen als ouders!

wandeling

Voor wie nog wat extra actie wil, kan ook nog een mooie wandeling maken over de hangbruggen. De tocht is ongeveer 3 km lang of 1 uurtje wandelen.

kolibrie-tuin

Wat ook heel leuk is om te bezoeken ter plaatse met de kinderen: de Kolibrie-tuin. Daar gaan de prachtige kolibries gewoon op je vinger zitten om nectar te drinken.

Daarna brengt de bus je terug naar je hotel, waar je aan het zwembad kan nagenieten van een leuke en sportieve dag.

ziplinen met het hele gezin in Costa Rica

Dag 3: Vertrek uit Monteverde

Na het ontbijt en wat relaxen aan het zwembad reis je verder naar je volgende bestemming.

Je kan kiezen voor volgende bouwstenen: bezoek het schooltje en de boerderij in La Fortuna, heetwaterbronnen in Rincon de la Vieja of in Arenal, spot de aapjes en hun soortgenoten in San Manuel Antonio of catamaranvaren in San Manuel Antonio.

 

 

Wat is inbegrepen?

  • 2 overnachtingen (met ontbijt)
  • zipline-parcours van ongeveer 2 uur met begeleiding
Inspiratie nodig?

Schrijf u in om onze nieuwsbrief te ontvangen

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis