meta_pixel
Van dag tot dag
Wat hoort erbij?
Waar slaap je?

Dag 1: Aankomst in Cayo Santa Maria

Deze bouwsteen doe je best aan het eind of het begin van je reis! Als je kiest om het aan begin van de reis te doen, dan kun je even uitrusten na de lange vlucht. Als je kiest om het op het einde van de reis te doen, dan kan je lekker uitrusten tijdens je laatste vier dagen in Cuba.

Vandaag kom je aan in Cayo Santa Maria, een klein eilandje aan de noordkust van Cuba. Je kan tot hier geraken dankzij een snelweg die de Cubanen hebben gebouwd tussen het eilandje en het stadje Caibarién op het vasteland.

Dag 2-3: Genieten van het eiland

zorgeloos uitrusten

Cayo Santa Maria is een eiland met ongerept groen overal rondom jou. Het voelt bijna alsof jij het eiland hebt ontdekt en er helemaal alleen op zit. Je verblijft 3 nachten op het witte strand in een van de resorts. Alle resorts op het eiland zijn all-inclusive. Aan het einde van je reis kan je dat zeker even appreciëren. Het eiland is echt perfect om even tot rust te komen, maar verwacht dus wel geen dorpjes of uitstapjes hier. Het zijn dagen vol uitrusten aan het strand en zwemmen in het helderblauwe water.

Dag 4: Vertrek uit Cayo Santa Maria

Deze bouwsteen doe je best aan het eind of het begin van je reis!

Begin van de reis:

Je kan vanuit Cayo Santa Maria naar Trinidad of Cienfuegos. In Trinidad kan je gaan pottenbakken en in Cienfuegos kan je onder de waterval in het nationaal park Collantes zwemmen.

EINDE VAN DE REIS

Je vliegt terug naar huis!

inbegrepen

  • 3 overnachtingen, ontbijt inbegrepen
  • Uitrusten en genieten van het strand

sfeerbeelden van het hotel

Need inspiration?

Sign up for our newsletter

Jullie reis
bouwblokken, nachten
Bekijk mijn reis